fbpx

In aceasta perioada, in sedintele 1:1 lucrez pe urmatoarele subiecte:

  • obtinerea de claritate si identificarea blocajelor in situatii complexe (personale sau profesionale)
  • probleme care tin de Self-Deceit/ Self-Bullshit (inclusiv procrastinare, amanarea deciziilor sau a actiunii si eliminarea credintelor limitative si a distorsiunilor cognitive)
  • mentoring pentru antreprenori si agenti de schimbare (change strategisti, coachi, psihoterapeuti, traineri)

Daca vrei sa lucram 1 la 1, scrie-mi pe start @ change.ro si stabilim o prima sedinta, sa ne cunoastem, in limita timpului disponibil.

Altfel, mai putem lucra impreuna daca decizi sa participi la unul dintre Programele de grup pe care le organizez.

Incepand cu 2021 sustin doar trei astfel de programe pe an:

1. Change Strategist Training: trainingul de formare in Change Strategy Method

2. Supernatural Listening: cel mai complet program de imbunatatire a skill-urilor de ascultare

3. Mental Toughness Upgrade: program de crestere accelerata a Mental Toughness-ului (acest program este tinut impreuna cu Maria Arbone si Raluca Alecu)

Datele de incepere sunt anuntate pe change.ro si in newsletterul 0+ Insider, unde te invit sa te abonezi.

Despre Andrei

Daca ai ajuns aici, imi imaginez ca esti genul de om care intelege ca dezvoltarea personala si cea profesionala nu se opresc cand termini liceul sau facultatea, ci abia atunci incep. Si eu sunt la fel!

Am facut antreprenoriat timp de 19 ani. Am mai multe proiecte si companii in care sunt implicat (gasesti toate detaliile aici), insa in ultimii ani am ales sa lucrez, din ce in ce mai mult, 1 la 1 cu oameni ca tine, sa ii ajut sa isi accelereze procesul de dezvoltare, printr-o combinatie de interventii strategice, coaching si consultanta.. Este o metoda proprie, dezvoltata de mine, pe care am numit-o Change Strategy Method.

Putem lucra impreuna?

Am lucrat in ultimii ani cu clienti foarte diversi: de la CEO si CTO de companii, la oameni care sunt hotarati sa isi gaseasca un nou drum profesional, sa o ia de la capat. De la jucatori profesionisti de poker, la coachi, middle-manageri si oameni care se preocupa cu lansarea de sateliti in spatiu. De la taţi de 60 de ani, la studenti de 19. Din tari cum ar fi Romania, SUA, UK, Germania, Belgia sau Cameroon.

Poate parea ca lucrez cu oricine. Nimic mai fals! Imi permit sa nu lucrez cu oricine si e important pentru mine ca ceea ce facem impreuna sa aiba impact asupra vietii tale. Conteaza, deci, ce anume iti doresti sa schimbi si, mai ales, cat de mult iti doresti asta!

Primul pas

Daca simti ca exista in viata ta ceva ce te blocheaza sau pur si simplu iti doresti sa mergi mai repede intr-o anumita directie, da-mi un semn la start @ change.ro sau 0722.458.259. Daca simt ca te pot ajuta, vom avea o prima sesiune impreuna, apoi vom decide daca ne dorim sa continuam si in ce fel. No strings attached!

Uite [aici cateva pareri] de la clienti cu care am lucrat pana acum. Iar mai jos ai mai multe detalii despre experienta mea profesionala.

CV Profesional

In ultimii 19 ani am tot fondat firme si proiecte, inainte sa aflu ca ceea ce vreau sa fac este sa ajut oameni sa se schimbe. Am trecut prin IT, productie de sisteme audio, web development si publicitate. In 2006 m-am oprit in mediul online. Intre 2006 si 2012 m-am ocupat cu constructia si managementul bookblog.ro, cel mai important blog de carti din Romania, o organizatie atipica, jumatate societate comerciala, jumatate organizatie non-profit.

In 2011 am lansat Spada, agentie digitala specializata in campanii de promovare in social media iar in 2015 m-am retras din managementul agentiei, ramanand insa actionar unic al companiei.

De coaching (si, mai apoi, Change Strategy) m-am apucat in 2013, cand am facut prima formare si am inceput sa lucrez cu clienti, pe diverse obiective, iar incepand cu 2016 m-am dedicat 100% clientilor mei.

Un CV mai detaliat gasiti pe Linkedin, unde va invit sa ne conectam. :)

Abordarea mea

Folosesc o abordare pragmatica, orientata pe rezultate, influentata major de munca lui Milton Erickson, Irvin Yalom, Tony Robbins, Cloe Madanes si Viktor Frankl.

Cred in abordari holistice, din mai multe unghiuri, nu in retete si aplicat sabloane. Lucrez atat fata in fata, in Bucuresti sau Brasov, cat si via Zoom/ telefon.

Cateva detalii despre principalele scoli care m-au format si care mai tarziu au influentat Change Strategy Method:

Strategic Intervention Coaching was founded by Tony Robbins and Cloe Madanes. It’s a project dedicated to extracting the most practical and effective forms of strategic action and communication from a variety of disciplines: Ericksonian therapy, strategic family therapy, Human Needs Psychology, organizational psychology, neurolinguistics, psychology of influence, strategic studies, traditions of diplomacy and negotiation, and others.

We believe numerous traditions of Strategic Intervention exist wherever human beings use extraordinary skill to bring about positive personal and cultural change. Nelson Mandela and Mahatma Gandhi are examples of masterful Strategic Interventionists that transcend the particularities of religion, culture, institution, job description, or political philosophy (as Strategic Intervention should.)

What distinguishes SI from other strategic studies is the belief that certain holistic solutions “snap into place” when more people’s needs are met, expressed, and elevated.

Noble Manhattan: First registered in 1993, we are the world’s longest established Professional Life Coach and Executive Coach training company. As well-established leaders in the field of personal development, we work with both individuals and companies to raise their levels of self-empowerment and achievement. Our motto is “fortune favours the prepared mind”. We firmly believe everyone has the ability to be, do and have anything they desire.

NLP (Neuro-Linguistic Programming) De asemenea, incepand din 2017 sunt certificat international ca NLP Practitioner (The Society Of Neuro-Linguistic Programming), unde am invatat direct de la Richard Bandler si John la Valle.

Daca vrei sa ma cunosti mai bine, poti incepe cu acest podcast in care am fost invitat sau poti sa urmaresti propriul podcast (0+ cu Andrei Rosca):