fbpx

Change Strategy Method (CSM) este o metodă interdisciplinară de facilitare a schimbării. Un Change Strategist își ajută clientul să-și găsească propriile soluții și să-și accelereze procesele de dezvoltare, indiferent dacă acestea țin de viața personală sau profesională.

Metoda folosește ca bază de pornire elemente din coaching-ul co-activ și construiește un proces unic, personalizat, pentru fiecare client, utilizând tehnici din Intervenții Strategice, Cognitive Behavioural Therapy, Neuro-Linguistic Programming, Milton Model, Ericksonian Hypnosis și Nonviolent Communication.

CSM este o metodă centrată pe prezent și orientată către viitor, pragmatică, se concentrează pe rezultate și încurajează acțiunea și asumarea responsabilității.

Procesul a fost construit de Andrei Roșca începând cu anul 2018 și îmbunătățit constant în următorii ani, fiind puternic influențat de abordările unor specialiști în schimbare ca Milton H. Erickson, Irvin D. Yalom, Tony Robbins și Shunryū Suzuki.

De asemenea, Andrei a învățat direct de la oameni cum ar fi Tony Robbins, Cloe Madanes, Richard Bandler, Joe Dispenza, Joe Navarro și Kaifi Iraklis.

Change Strategists’ Gathering 2022

Cu ce te-ar putea ajuta un Change Strategist?

  1. Să aduci claritate în probleme complexe și complicate, fără a pierde din nuanțe.
  2. Să descoperi perspective noi, dar și credințe care te pot încurca sau limita în ceea ce-ți propui să schimbi.
  3. Să înțelegi costurile unor schimbări pe care ți le dorești.
  4. Să primești recomandări de resurse și unelte care te pot ajuta să-ți accelerezi progresul – într-un mod măsurabil.
  5. Să găsești sensul unor lucruri.
  6. Să te înțelegi mai bine și să descoperi cum reacționezi în anumite contexte, dar și să te concentrezi pe ce poți face și să acționezi.
  7. Să creezi o structură care să te ajute să îți formezi obiceiuri noi, să-ți pui singur întrebările potrivite și să îți dezvolți un proces pentru a lua decizii.
  8. Să te deblochezi atunci când simți că nu mai reușești să dai singur de cap firelor.
  9. Să preiei înapoi controlul asupra vieții tale.
Change Strategists’ Gathering 2021

Daca vrei sa lucram 1 la 1, scrie-mi pe start @ change.ro sau suna-ma la 0722458259 si iti trimit informatii despre modul meu de lucru, sa vezi cat de mult ti se potriveste.