Cine sunt

Andrei Rosca

Fiind convins ca viata e formata din detalii, nu din evenimente si ca suntem mai mult decat suma lucrurilor pe care le-am realizat, traiesc intr-o societate cel putin discutabila, careia ma vad nevoit sa ii insir realizari pentru a castiga dreptul de a o schimba. In plus, mai am o problema serioasa, care si ea imi pare uneori ca denota aceeasi incapacitate de adaptare la societate: imi permit sa cred ca nu exista imposibil. Cred in oameni si visuri.

Din punct de vedere profesional, in ultimii 12 ani am tot fondat firme si proiecte. In 3 ani am trecut prin IT, productie de sisteme audio, web development si publicitate. Intre 2006 si 2012 m-am ocupat cu bookblog.ro, cel mai important blog de carti din Romania, o organizatie total atipica, jumatate societate comerciala, jumatate organizatie non-profit.

In 2011 am lansat Spada, agentie digitala specializata in campanii de promovare in social media. In 2015 am predat managementul agentiei, ramanand actionar unic.

Pasionat de coaching si dezvoltare continua, in ultimii 3 ani am lucrat cu clienti (persoane private si companii), din postura de coach profesionist, ajutandu-i sa isi atinga obiective esentiale pentru vietilor lor si, in final, pentru nivelurile lor de fericire. Cred puternic in identificarea si deconstruirea obiceiurilor negative si inlocuire lor cu obiceiuri pozitive, ca mod de a ne creste calitatea vietii si a relatiilor cu oamenii din jurul nostru.

Ma poti contacta la andreirosca1@gmail.com sau, pentru intrebari legate de cum te poate ajuta coaching-ul sa deblochezi o situatie in care te afli acum, imi poti scrie pe coaching@andreirosca.ro

§ 17 Responses to Cine sunt"