Recomandari

May 9th, 2008

1. Va reamintesc de empower.ro, celor ce nu au apucat inca sa intre si sa isi faca o parere. Sunt foarte multumit de lansare si de faptul ca in 3 zile avem deja ~250 abonati RSS, ca sa nu mai zic de vizitatori. E un proiect bun, cu potential si cu o echipa care stie despre ce vorbeste. Iar Ionut se descurca si el foarte bine. Pana acum, cel mai mult mi-a placut articolul Mihaelei despre personal branding.

2. Ovidiu si echipa de pe OctavianPaler.ro au pus la cale o saptamana speciala, care tocmai ia sfarsit. Au un concurs cu premii in carti scrise de Paler si o serie de articole cu tema “ce mi-a lasat mie Octavian Paler”. Am scris si eu despre o parte din ceea ce mi-a lasat mie.

3. Raluca Georgescu scrie bine, bine, bine. Adica mie imi place mult. Va recomand.

4. Un post foarte interesant despre Gandhi, la Iulia.

5. Cum mi-am facut eu iar prieteni cu un articol pe BasicMarketing. :)

Later edit: Duminica avem Schimb de Carti in Bucuresti, Iasi, Thailanda, Timisoara, Tg. Mures, Brasov, Buzau, Constanta si Oradea. :) Detalii pe SchimbdeCarti.ro

Later edit2: Da, mi-am terminat in sfarsit de modificat tema la blog! Mai am cateva mici detalii care se vor face zilele astea, dar in mare e gata. :)

Super-special-edit
Ia uite, cat de tare! Daca dai sa cauti pe google onanist ti-l returneaza pe Tuca. Nasol. Deci onanist, asta trebuie sa cautati pe google, da? :)

Tagged

§ 0 Responses to Recomandari"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *