Cea mai importanta resursa

February 19th, 2006

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre o persoana care doarme 7 ore pe noapte si alta care doarme 10 ore este ca intr-o luna prima persoana are cu 3.75 zile mai mult, in care poate face orice – sa se distreze sau sa lucreze.

3.75 zile pe luna x 12 luni = 45 zile / an [adica o luna si jumatate in plus pe an].

Si atunci, nu vi se pare normal ca unii oameni reusesc ca in aceeasi perioada de timp sa realizeze mult mai mult decat altii ? Ca sa nu mai vorbesc de persoanele care dorm 12 sau chiar mai multe ore pe noapte.

*Ideea a fost postata initial ca un comentariu pe blogul lui Radu, si reluata aici, fiindca ma intereseaza si parerea celor ce citesc acest blog.

PS: sper ca persoanele vizate sa doarma la fel de bine noaptea

Tagged

§ 2 Responses to Cea mai importanta resursa"

 • DeviL says:

  dupa o noapte “proasta” si o dimineatza .. ca si noaptea.. am hotarat k din moment ce nu am nimic urgent de facut o sa acord ceva timp blogului tau :D.. asha k m-am apukt sa citesc cam tot ce am “prins” pe aici.
  raspunsul la tema de aici “vine” cam asha…
  am nopti in care nu dorm nici o ora (n motive – an ceva de facut important, stau la “barfa” cu un amic.. etc ).. s-a intamplat sa stau treaz si 3 zile (doua noptzi nedormite) si spre surpriza mea paseam drept (mici stari de ameteala)
  am zile in care dorm 12 ore.. pot sa pun la socoteala si vreo 2-3 ori in viatza (de cand sunt constient de ceea ce fac) cand am dormit mai mult de 12 ore.
  scuze de aberatzii.. dar cum am spus… o noapte proasta… si o dimineatza la fel de proasta.. si citind blogul tau mai imi trece din stare :))

 • Andrei Rosca says:

  Ma bucur ca te ajuta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *