fbpx

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

19/02/2006
1 min read

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre o persoana care doarme 7 ore pe noapte si alta care doarme 10 ore este ca intr-o luna prima persoana are cu 3.75 zile mai mult, in care poate face orice – sa se distreze sau sa lucreze.

3.75 zile pe luna x 12 luni = 45 zile / an [adica o luna si jumatate in plus pe an].

Si atunci, nu vi se pare normal ca unii oameni reusesc ca in aceeasi perioada de timp sa realizeze mult mai mult decat altii ? Ca sa nu mai vorbesc de persoanele care dorm 12 sau chiar mai multe ore pe noapte.

*Ideea a fost postata initial ca un comentariu pe blogul lui Radu, si reluata aici, fiindca ma intereseaza si parerea celor ce citesc acest blog.

PS: sper ca persoanele vizate sa doarma la fel de bine noaptea

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 2 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 
DeviLsays:

dupa o noapte “proasta” si o dimineatza .. ca si noaptea.. am hotarat k din moment ce nu am nimic urgent de facut o sa acord ceva timp blogului tau :D.. asha k m-am apukt sa citesc cam tot ce am “prins” pe aici.
raspunsul la tema de aici “vine” cam asha…
am nopti in care nu dorm nici o ora (n motive – an ceva de facut important, stau la “barfa” cu un amic.. etc ).. s-a intamplat sa stau treaz si 3 zile (doua noptzi nedormite) si spre surpriza mea paseam drept (mici stari de ameteala)
am zile in care dorm 12 ore.. pot sa pun la socoteala si vreo 2-3 ori in viatza (de cand sunt constient de ceea ce fac) cand am dormit mai mult de 12 ore.
scuze de aberatzii.. dar cum am spus… o noapte proasta… si o dimineatza la fel de proasta.. si citind blogul tau mai imi trece din stare :))

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]