fbpx

Stabilirea scopurilor

Un “episod” din Zig Ziglar (cautati pe google cei care nu il stiu). Tipul e bestial si scrie niste carti la limita dintre motivational/goal-setting si […]

12/08/2007
1 min read

Un “episod” din Zig Ziglar (cautati pe google cei care nu il stiu). Tipul e bestial si scrie niste carti la limita dintre motivational/goal-setting si self-help-urile americane, usor inclinat pe prima parte. Adica, din punctul meu de vedere nu trece granita dar s-ar putea ca pentru cei care nu au citit carti din ambele categorii sa nu fie foarte evident. Oricum, o lectie foarte foarte foarte tare despre ceea ce inseamna Goal-setting.

Anticipand niste intrebari, raspunsul este “da! eu exact asa mi le stabilesc” si pana acum singura problema este ca mai am un an pana sa imi termin ferma cu cai, ferma de care inca nu m-am apucat. Dar timpul nu e inca pierdut si oricum ar trebui sa revad obiectivul ala fiindca am impresia ca am gresit un pic atunci cand l-am fixat. In rest, TOATE scopurile trecute pe foaie au respectat termenul.

Parerea mea e ca ar trebui sa ascultati tot fragmentul si daca vreti sa mai pun si altele (continuarea), lasati un comentariu. A, si mare atentie la partea in care vorbeste despre diferenta dintre “placere” si “fericire”; multi nu fac diferenta.

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 
ralusays:

am ascultat toata inregistrarea si mi-a placut
eu vreau si continuarea:)

 

Suna interesant…chiar ma gandeam de curand ca as citi ceva de genul asta da nu prea stiam de unde sa incep… Zig Ziglar pare o optiune buna. Ma intereseaza si pe mine continuarea la fisierul audio.

 

Anca: Ziglar are cateva carti foarte bune iar unele au fost traduse si la noi. Cauta-le pe net sau la Carturesti ca le gasesti sigur. Si uita-te si pe bookblog.ro ca vreo 2 sigur au recenzie acolo.

 
Kiusays:

http://www.curteaveche.ro (Dincolo de varf, Motive pentru a zambi, Alte motive pentru a zambi, Secretul casniciei fericite)
http://www.amaltea.ro (Arta vanzarii, Pe culmile succesului)
din cate stiu eu, sunt singurele edituri din romania care au tradus/traduc cartile lui zig ziglar.

 
bogdansays:

recomand vizitarea acestui site..www.onlinemotivator.info
cred ca este cel mai bun site din categoria psihologiei motivationale…

 
bogdansays:

iti multumesc mult pentru acest curs al lui zig ziglar.
poti sa-ti marturisesc ca, prin acest blog, reusesti sa contribui la formarea si imbunatatirea gandirii mele.
din fiecare articol pe care il scrii incerc sa trag invataminte.

 
bogdansays:

astept cu nerabdare continuare..multumesc anticipat

 
nebulosasays:

Interesant discursul lui Zig Zigler si de asemenea cei 8 pasi enumerati de el.Si….cand mai putem auzi un material de genul acesta? :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]