fbpx

Stabileste-ti obiective!

Am citit astazi ceva socant in cartea lui Jay Conrad Levinson (care vine la Zilele Biz), Guerrilla Marketing. Adica, imi imaginam ca lumea are o […]

24/10/2006
1 min read

Am citit astazi ceva socant in cartea lui Jay Conrad Levinson (care vine la Zilele Biz), Guerrilla Marketing. Adica, imi imaginam ca lumea are o mare problema cu asta dar parca e prea de tot.

Numai doua procente din populatie isi stabileste obiective. Dintre aceste doua procente, numai un procent isi mentine concentrarea necesara pentru indeplinirea obiectivelor. Daca esti plictisit, mergi la circ; nu te apuca sa-ti diversifici activitatea.

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Obiectivul meu este sa fiu mare. Poate fi considerat ca fiind un obiectiv? Nu cred. Multora cand le spui ca obiectivul trebuie sa fie S.M.A.R.T. se gandesc ca trebuie sa fie un obiectiv inteligent, sa pice lumea pe spate. Desi probabil ca daca am avea obiective SMART pe termen scurt, am fi castigatori si am trai mai bine. Cine stie?

Cel mai aiurea e cand tu ai obiective si cel de langa tine (cel cu care discuti) nu are. In momentul respectiv iti va da peste cap toate obiectivele si te va face sa renunti la a mai avea vreo colaborare cu el, iar tu esti nevoit sa iti schimbi obiectivul.

Nu zic ca sunt cazuri generale, dar suntem invatati inca din scoala sa mergem “de-a busilea”, fara vreo directie, fara vreun obiectiv concret.

 
Bogdansays:

Eu nu am inteles niciodata de ce trebuie sa iti stabilesti obiective. Explicati-mi si mie. Eu nu i-am inteles niciodata pe oamenii care isi “planifica” viata.

 

Bogdan, ti-as explica cu cea mai mare placere dar e prea mult de scris aici. Poate gasim timp si ne intalnim intr-o zi. Daca vrei scrie-mi un mail.

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]