fbpx

RoBlogFest 2008, la rece

Am revenit dintr-o deconectare de 2 zile de care chiar aveam nevoie. Va multumesc pentru felicitari tuturor si nu am sa plictisesc foarte mult. Vreau […]

16/03/2008
2 min read

Am revenit dintr-o deconectare de 2 zile de care chiar aveam nevoie. Va multumesc pentru felicitari tuturor si nu am sa plictisesc foarte mult. Vreau doar sa mai adaug cateva randuri despre RoBlogFest-ul de anul asta.

Arhi zicea intr-un comentariu la post-ul anterior ca bookblog ar fi meritat, pe langa Cel mai bun blog de cultura, locul I si la Cel mai bun blog colectiv sau ca, oricum, Copseanul nu merita sa castige. Evident ca nu consider blogul lui Copseanul mai bun decat bookblog si as putea sa dau 1000 de motive pentru asta.

Insa au scris altii destul, au pus la indoiala corectitudinea voturilor in conditiile in care tipul ala are un trafic foarte foarte mic etc. Destul. M-am uitat pe inregistrarile video si, din pacate, ceea ce am spus eu pe scena nu se prea aude. Repet aici partea importanta, cu precizarea ca o reproduc din amintiri. Nu a fost un speech facut de acasa, a fost doar o idee care mi-a venit atunci in minte si pe care m-am gandit ca ar fi bine sa o spun. Cetin, poti considera ca asta este raspunsul meu la ceea ce ai sesizat tu.

RoBlogFest e unicul concurs de bloguri din Romania, cel putin unicul la scara mare, si evident ca nu il poti ignora in totalitate. Noi ne bucuram ca am castigat anul asta locul I la o categorie jurizata dupa ce anul trecut am castigat acelasi premiu, insa in urma unui vot de popularitate. Sigur ca asta vine ca o confirmare, dar atat!

Valoarea bookblog.ro sau a oricarui alt blog, castigator sau necastigator in seara asta, nu este data de un astfel de premiu. Valoarea noastra ramanea aceeasi indiferent daca in seara asta castigam RoBlogFest-ul sau nu. Premiul de azi e doar o recunoastere.

Bineinteles, o recunoastere care ne bucura mult.

Ziceam ceva, presupunem ca era cel putin decent :)

Categories:
Tags:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

E relativ. Cred ca esti tu prea pacifist. Oricum, conteaza prea putin si cu adevarat, un blog bun nu are nevoie de recunoasteri competitionale pentru a arata ca e bun.

 

Nu stiu daca sunt pacifist, insa chiar s-au spus destule despre el si daca l-as ataca si eu n-as rezolva nimic. Oricum, pentru noi conteaza mai mult premiul de la cultura.

 

errr, sa stii ca nu am cautat prea mult. Da-mi una in care suntem toti si o pun. Stii ca nu ma omor cu pozele, am gasit una si am aruncat-o aici :)

 
Gabimireasays:

Andrei nu se poate. A castigat Copseanul? ce naibii blog colectiv e ala cu 2 membri! Cred ca acolo a fost mobilizare generala a orasului Copsa Mica altfel nu-mi inchipui de ce un blog care scrie despre acoperisurile blocurilor ceausiste si despre biblioteca municipala ar pretui locul I. Se pare ca jurizarea nu a avut prea mult de-a face cu calitatea blogurilor. Prin acest loc 1 dat lui Copseanul pentru mine s-a dus orice credibilitate a Roblogfest.

 

m-am bucurat foarte tare :-)

bookblog este unul dintre cele mai valoroase bloguri din RO atit dpdv cultura cit si ca echipa de oameni care pun in comun suflete / ginduri / idei excelente. si asta dincolo de concursuri sau diplome.

 

Felicitări întâi. :-)

Până una alta, considerarea în sine e relativă. PoÅ£i fi bun, ÅŸi să fie aleÅŸi alÅ£ii înainte din motive …subiective (vezi cazul). Luându-ne pe principiul “cel mai bun trebuie să câştige” în orice domeniu ar trebui să fie doar cei mai buni în faţă. Åži cu toate astea, în câte cazuri se întâmplă aÅŸa? :-)

 

Sincer, asteptam complectarea asta.
Am un fel de lehamite fata de distinctii gen Roblogfest, stiu ca intr-un fel sau altul oamenii, cauta modalitati de-a face aprecieri publice, ceea ce nu cred ca ii rau, insa dupa cum ai subliniat, un premiu nu schimba valoarea unui blog.
La drept vorbind sunt destule bloguri dubioase care au castigat la diferite categori, nu dau nume, sunt prea usor de identificat, or in cazul asta nu vad de ce unii care au continut si trafic, har domnului, se lamenteaza in dreapta si in stanga, ca n-au luat premiu?

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]