fbpx

Recomandari si noutati

1. Incep Olimpiadele comunicarii. Anul acesta fac parte din juriu, la sectiunea dedicata blogurilor. 2. “O teorie veche de cind lumea spune ca de fapt […]

08/03/2008
2 min read

1. Incep Olimpiadele comunicarii. Anul acesta fac parte din juriu, la sectiunea dedicata blogurilor.

2. “O teorie veche de cind lumea spune ca de fapt atunci cind iubim, nu il iubim pe celalalt … ci ne iubim pe noi insine in celalalt. si de aceea “chipul” nostru interior si nevoile noastre se reflecta in cei asemenea noua putind da nastere la apropieri, prietenii, relatii, iubiri … iar atunci cind nevoile noastre se schimba, nu ne mai regasim in aceia. si plecam. asa se incheie prietenii. relatii. iubiri.” Cititi restul la Dana.

3. Nu stiu daca v-am mai zis, insa Ovidiu scrie foarte misto. Poate ca ati citit deja cate ceva pe OctavianPaler.ro sau pe BasicMarketing. Din ultimul articol:

“Te consideri o fire slaba? Vestea buna este nu exista asa ceva. Exista doar oameni care refuza schimbarea, care refuza sa invete, care practic se opun propriului lor progres. Aceasta este simfonia trista a civilizatiei noastre. Este prosopul aruncat de antrenor boxerului sau care tocmai a fost trantit la podea. [citeste in continuare]

4. Pana acum un an si ceva, in partea de sus a blogului meu era scris un citat din Oscar Wilde. Inca mai cred in el. “We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

5. A propos de Oscar Wilde, bine ca mi-am adus aminte: Sorel scrie pe Homovidens. Si scrie bine! Mostra mai jos (retineti ca e inca la liceu!):

“Prieteni am, colegi de ÅŸcoală, dar nu sunt cu adevărat prieteni. Cunosc câţiva tipi dispuÅŸi să-mi fie prieteni, dar sunt îndeajuns de prost să fiu “comod” în prietenia cu ei. AÅŸadar, ies din ce în ce mai rar în timpul săptămânii. Singurul lucru din camera mea ce mă face mai “activ” e bicileta “statică” pe care tata, probabil îngrijorat (ÅŸi atras de reducere), a cumpărat-o. AÅŸadar, acasă sunt destul de sobru.

Åžcoala-mi oferă ocazia să fiu copil (sau adolescent, cum vreÅ£i să-mi spuneÅ£i), pentru că am nevoia să fiu copil (repet). Åži mă simt bine. Mă surprind însă prea imbecil, trec limita bunului simÅ£ deseori ÅŸi asta fără să vreau. Mi-am impus să fiu sobru, să mă păstrez “calculat” dar n-am rezistat până în pauza mare. Rămân imbecil, cu glume destul de bune pentru ceilalÅ£i imbecili dar la care n-aÅŸ prea râde-n starea de-acasă.”

6. “Suedia va fi, anul acesta, prima tara unde se va investi mai mult in publicitatea pe internet decat in cea pe TV, urmand ca anul viitor, Marea Britanie sa se afle in aceeasi situatie. [sursa]” I-auzi! Publicitarii, se aude acolo in spate?

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Punctul 6. ma motiveaza si ma bucura enorm chiar daca momentan nu imi aduce niciun beneficiu direct dar imi da speranta ca nu fac multe lucruri degeaba si ca multi oameni din online-ul romanesc care acum muncesc pentru cateva sute de $ de pe adsense :) se vor bucura si de altceva mai devreme sau mai tarziu.

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]