fbpx

Recomandari de pe blogulspada.ro

8 pasi pentru un management de proiect reusit “Nu caut solutia perfecta pentru realizarea proiectelor, ci, mai degraba, cea mai buna modalitate de implementare, luand […]

21/10/2011
2 min read

8 pasi pentru un management de proiect reusit

“Nu caut solutia perfecta pentru realizarea proiectelor, ci, mai degraba, cea mai buna modalitate de implementare, luand in considerare beneficiile aduse… [citeste tot articolul]”

Prezentari #Webstock11

“Dupa cum spuneam aici, ne-a placut la Webstock 2011. Ne-am gandit ca ar fi util sa vedem o colectie a prezentarilor la care am participat… [citeste tot articolul]”

Manager de agentie, caut suflet

Pariez pe a face lucrurile astfel incat sa ma mai pot uita in oglinda dimineata. Chiar daca asta inseamna sa le spunem unor clienti ca nu au dreptate… [citeste tot articolul]”

Rising stars. Da pentru creativitate

“Toata lumea a realizat ca trebuie sa investeasca mai multi bani in publicitatea online, dar nu stiu de unde sa o apuce. So give us something to be excited about and we will spend… [citeste tot articolul]”

Google Chrome + Lady Gaga= Love ?

“Proiectul Chrome – Gaga se axeaza pe relatia speciala, directa, pe care artista o are cu fanii sai prin intermediul social media. Ad-ul este parte videoclip regizat, parte colaj din materialele fanilor… [citeste tot articolul]”

Privacy: Facebook vs Google + (Infographic)

“Cei de la Peer 1 Hosting au facut recent o comparatie intre felul in care Facebook si Google+ strang si folosesc datele userilor si au prezentat-o sub forma unui infographic… [citeste tot articolul]”

Community manager, caut viata offline

“Exista oameni carora li se pare suspect ca ne place locul in care lucram. De aceea scriemdespre cum este sa lucrezi in social media… [citeste tot articolul]”

De ce companiile mari accepta mai greu social media

“Exista doua extreme. Cea in care oamenii nu controleaza nimic si cea in care oamenii incearca sa controleze totul… [citeste tot articolul]”

Abonati-va la newsletter

“In caz ca nu v-ati abonat pana acum la Newsletter-ul Spada, uitati ce ati pierdut… [citeste tot articolul]”

Manager contra curentului

“A investi in oamenii tai cei mai buni este cel mai corect lucru. A investi in oamenii tai cei mai buni este cel mai bun mod de a invata… [citeste tot articolul]

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 2 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Continua sa pui des articole de pe blogul Spada . Le citesc pe toate :) Si nu stiu de ce nu ma abonez la blogul Spada. Cred ca e mai comod sa intru pe blogul tau :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]