fbpx

Recomandari

1. “Jucam carti intr-o seara, mama, eu si fratii mei, la noi la ferma, in Pennsylvania. Mama impartea cartile si mi-a dat cea mai proasta […]

04/04/2008
2 min read

1.Jucam carti intr-o seara, mama, eu si fratii mei, la noi la ferma, in Pennsylvania.

Mama impartea cartile si mi-a dat cea mai proasta mana posibila. Am inceput sa ma plang. Mama a spus: Foarte bine, baieti, lasati-va cartile pe masa cu fata in jos. Vreau sa va spun ceva, in special tie, Ike.

A zis: Acesta nu este decat un joc, dar este asemenea vietii. Vi se va intampla de multe ori sa primiti o mana proasta. Ce trebuie sa faceti este sa luati fiecare mana, buna sau proasta, si sa nu va vaicariti si sa va plangeti, ci doar sa luati mana si sa o jucati. Daca sunteti destul de barbati sa faceti asta, Dumnezeu o sa va ajute si totul o sa iasa bine in final.”

Ike era viitorul presedinte al SUA, Dwight D. Eisenhower. (din cartea Spune pot si vei putea, de Norman Vincent Peale. via Ovidiu)

2. Avem un concurs pe BasicMarketing, pentru cei interesati de marketing. Sau macar de sucuri si discutii despre nimicuri. :)

3. Duminica asta avem iar Schimb de Carti in Iasi, Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Thailanda. Pe mine ma gasiti in Bucuresti…editia asta. :)

4. O paralela foarte tare intre copilaria noastra si copilaria lor. Eu ma regasesc in 99% din ce e acolo. Si mi se pare trist. Poate ca voi scrie un post separat despre asta.

A fost pe mai multe bloguri, eu l-am gasit la Andrei.

5. AxA scrie un articol despre umor, ca unealta in training si management. “O zi in care nu ai ras, este o zi pierduta”. Hello, Cristia! :)

6. Nu ma omor eu cu fotbalul (adica nu-mi place de niciun fel) dar am citit la Catalin Tolontan a analiza foarte documentata a “zilei care a schimbat piata media din Romania“.

7. 25 Key Female Players in the World of Technology. Via Bobby Voicu, un blogger roman. :)

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

e foarte trista copilaria lor,
si nu numai copilaria dar si viata de “adult” parca e mai nesigura, agitata, inecata in ambitii fara capat, in neincredere si exces de seriozitate,
si asta porneste din copilaria insingurata prea repede sarita, uitata…

ma mai simt din cand in cand ciresar, dar e greu cu oameni seriosi langa tine…

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]