RCS & RDS

April 19th, 2006

Se pare ca RCS & RDS a atins o cifra de afaceri de 200 milioane de dolari, adica o crestere cu 60% fata de 2004. Cu cat sunt mai sus cu atat va fi mai interesant cand pica. :)

via Wall-Street.ro

Tagged ,

§ 0 Responses to RCS & RDS"

 • koala says:

  se vede treaba ca la noi in tara cu cit o firma cistiga mai bine cu atit si-o ia in cap mai repede si isi bate joc de clienti. calitatea serviciilor scade cind cifra de afaceri creste. am gasit ceea ce ai postat despre ei exact dupa o seara in care a fost imposibil sa vad ceva la TV. nu stiu cum mergea netu’ ca mi-a fost lene sa ma dau jos din pat :( . Da. chiar va fi interesant cum si cind va pica. ma gindesc putin si la …;) Romtelecom…

 • sarina says:

  eu ii “iubesc”pe astia. sunt minunati. doar cand citesc numele lor parca incep sa imi fac nervi. oricum ideea e ca imediat ce apare in cartierul meu un provider care sa ofere aceleasi servicii (practic, nu doar teoretic), o sa imi faca placere sa scot toate cablurile din casa si sa ma duc la casierie sa le pun alora pe masa (visez si eu, nu radeti de mine). nu isi respecta deloc clientii si angajeaza doar incompetenti, sau doar incompetentii se duc la ei pentru ca salariul este foarte mic. nu stiu. oricum cand voi renunta la serviciile lor, voi fi foarte mandra de mine…

 • Andrei Rosca says:

  Sarina: same here ! De abia astept momentul.

 • […] Am mai spus si AICI si AICI si cui m-a mai ascultat si imi mentin parerea: in maxim un an de zile RDS ori iese de pe piata ori e preluat. Un management atat de incompetent nu poate sa tina o firma pe picioare indiferent de bani si indiferent de tara in care se afla. Sincer, sper sa dea faliment cat mai repede fiindca eu sunt din ce in ce mai hotarat sa ii dau in judecata si mi-e ca pierd timp prin tribunale aiurea. […]

 • un tip says:

  Andrei,

  ai pornit acest dialog despre limitele incompetentei datorita faptului ca te-a suparat RDS-ul.

  Apoi s-a ajuns cu discutia si la firma Curiero care le-a prapadit la astia vreo 15000 de plicuri cu facturi.

  Incompetenta celor de la RDS a suparat pe multi printre care te numeri si tu,…. iar a celor de la Curiero pe altii printre care ma numar si eu.

  Dupa circa 3-4 luni de discutii ai tras tu concluzia ca trebuie blocata discutia despre Curiero.

  Foarte bine e dreptul tau , dar spune drept de ce doar Curiero si nu si RDS-ul. ????

  Daca erai obiectiv puneai stelute nu doar pe Curiero ci si pe RDS.

  Poate ai intrat intr-un conflict de interese???
  Poate ai fost cumparat???
  Poate ai fost amenintat???
  Poate….

  Evident ca nu esti obligat sa dai un raspuns … dar daca nu ne lamuresti ce si cum, eu interpretez ca ai ceva interese in denigrarea RDS-ului.

 • Andrei Rosca says:

  Fiindca in discutia despre firmele de curierat unii oameni au intrecut limita si au facut acuze nefondate. Dupa cate observi posturile sunt inca in picioare. Eu cred in continuare tot ce am scris si despre Curiero si despre RDS.

  N-am niciun interes in a denigra nici RDS, nici Curiero, nici o alta firma de curierat. Singura mea pretentie e sa fiu tratat cum trebuie. Daca mai ai intrebari le astept pe mail, prin formularul de contact de pe blog. In rest, nu voi mai raspunde la niciun fel de comentariu legat de RDS sau firme de curierat. A fost destul. S-a fumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *