fbpx

Olimpiadele “comunicarii”

Ieri era vorba sa se afiseze pe site-ul Olimpiadelor comunicarii rezultatele concursului de bloguri. Nu s-au afisat. Nici astazi pe la 7 nu se afisasera. […]

20/05/2006
1 min read

Ieri era vorba sa se afiseze pe site-ul Olimpiadelor comunicarii rezultatele concursului de bloguri. Nu s-au afisat. Nici astazi pe la 7 nu se afisasera. Nici acum, la 11 nu sunt afisate.

Probabil ca daca au terminat cu evenimentul si-au bagat picioarele in el de site. Oricum, asta se practica in Romania. Pacat ca nu sunt capabili sa duca o idee misto la bun sfarsit. Erau niste oameni pe acolo care chiar mi-au lasat o impresie buna. Chiar sunt curios pe anumite categorii cine va castiga si era frumos din partea lor sa puna 5 randuri acolo… Nu poate fi atat de greu… NU !?

Ma rog, mai asteptam sa vedem ce se intampla. Poate cu putin noroc nu pleaca toti la munte in weekend si afiseaza ceva pe site.

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

la cariera am castigt eu
la personal adressa
la echipa overheadinbucharest (tot andressa)
la fotografie nu am retinut.

O sa scriu si eu pe blog un review mai pe seara.

 

La tematic a castigat Mihai Botea cu “The Music Blog” (http://www.musicblog.ro), iar la foto George Nicolae cu TTL – Viata bate filmul (si digitalul) (http://www.paginiweb.com/blog).

Andrei, in privinta “bagatului de picioare”, cred ca asta este un exemplu de ce face perfectionismul din om. Cred ca nu are nici un sens sa iti zic ca “echipa de organizare” a lucrat si sambata si duminica, tocmai pentru a pune toti castigatorii pe site. Si nu, nu am facut asta scriind 5 randuri acolo, am facut-o zicem noi, mai cu stil, actualizand toate paginile care nu mai corespundeau momentului de comunicare.

 

Intre timp am vazut cine a castigat. Merci oricum.

Ba, in mod neasteptat poate, chiar are sens sa imi zici. Eu am vazut asta din afara si nu aveam de unde sa stiu ce se intampla acolo.

Singurul lucru pe care il vazusem era ca, cel putin la sectiunea de bloguri, care evident ma interesa, nu se afisase nimic.

Explicatia fiind data, imi retrag cuvintele si iti multumesc pentru raspuns.

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]