fbpx

Natasha

Trebuie sa vedeti asta :)

24/11/2008
1 min read

Trebuie sa vedeti asta :)

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 7 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Video-ul pune iar in discutie preadiscutata problema : liderii se nasc sau se formeaza?
Ce a fost prima data oul sau gaina?

Ciudat este ca de mica, Natasha si-a demonstrat abilitatile de leadership (acesta nefiind un lucru ce l-a invatat). Iar ea prin tot ce a facut a demonstrat adevaratele valori ale unui lider inascut.

Asadar, un lider se naste sau se formeaza?

 

Calin,
e interesant ce spui :)
Imi amintesc de faptul ca munceam la fel de mult si inainte de a deveni un mic lider pe un esantion al specialitatii mele. Insa nu ma bucuram la fel de mult ca acum. Daca bucuria muncii a venit abia cand am devenit lider, inseamna ca “acel ceva” innascut despre care vorbesti a prins un fel de contur ? :)

 

Gabi,
Multi putem spune ca avem abilitatea de a fi un lider, insa nu avem sansa de a ne descoperi aceasta abilitate…
Totusi una dintre valorile unui lider adevarat este “proactivitatea”. Daca pana acum nu ne-am provocat in a lua o decizie de conducere pentru a facem o schimbare (in bine), zic ca mai trebuie sa ne mai dezvoltam pana sa devenim lideri.

Mai multe despre valorile unui lider am gasit acest site : http://www.leader-values.com

P.S. nu cred ca exista lideri inascuti … insa discutia e lunga

 

eu cred ca exista oameni care pornesc in viata cu o “predispozitie” spre a deveni lideri. Unii devin, altii nu, in functie de drumul pe care il aleg in viata.

 

Si eu cred asta, Andrei :)
Si stii de ce ? Fiindca am intalnit oameni extraordinar de dotati intelectual si posedand multe abilitati, dar care prefera munca in solitudine.
Calin, da, am gasit teorii si teoreme: “a fi” , “a avea”, “a putea” – cele 3 verbe definitorii ale unui lider. A fi integru /model de urmat, a avea carisma/viziune si a putea produce schimbarea. Opaa…a avea carisma/viziune… !!! ce frumos !!!

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]