fbpx

Master de marketing online

Tin sa promovez masterul de marketing online al ASE-ului. De vreo 2 saptamani ma tot gandesc sa scriu cateva randuri, am vazut astazi ca a […]

15/09/2008
1 min read

Tin sa promovez masterul de marketing online al ASE-ului. De vreo 2 saptamani ma tot gandesc sa scriu cateva randuri, am vazut astazi ca a scris si Doru si mi-am amintit. Multi dintre oamenii de aici mi-au fost profesori si, spre surprinderea mea, unii dintre ei chiar sunt foarte buni in ceea ce fac si au capacitatea de a trece dincolo de teorie. Pe mine m-au surprins in mod placut. Vi-i recomand in mod special pe:
– prof. univ. dr. Gheorghe Orzan pentru marketing online
– prof. univ. dr. Iacob Cătoiu pentru cercetari de marketing
– conf. univ. dr. Ioana Cecilia Popescu pentru tehnici promotionale
– si conf. univ. dr. Călin VegheÅŸ pentru marketing direct

Sunt oameni de la care am avut de invatat si cateva dintre motivele pentru care a face ASE-ul n-a fost o pierdere de timp (asa cum ma asteptam). Sunt convins ca alte facultati de la ASE sunt (aproape) degeaba, n-am crezut niciodata foarte tare in sistemul educational din Romania si inca sunt convins ca poti invata orice, fara sa fie nevoie sa faci o facultate. Insa unii oameni te influenteaza prin modul in care se comporta, prin atitudine si prin profesionalism. Iar daca facultatea e locul in care ii poti gasi, atunci te poti duce, fara sa traiesti cu impresia ca in timpul ala ai putea face ceva mai bun. Eu ma bucur ca i-am avut profesori.

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 12 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Nu ne putem schimba decit interactionind. Nu spun ca legile fizicii postuleaza acest lucru, pentru ca ar putea parea ilar. Dar doar intrind in contact cu alti oameni, cu alte mentalitati, cu alte idei, cu alte atituduni, te poti cunoaste pe tine insuti. Si apoi schimba. Desigur, daca ne dorim schimbarea.
Putem invata de la oricine, putem invata oricum. Dar cea mai buna recomandare pe care am primit-o in ultimii 10 ani a fost “invata de la cei mai buni”. Eu completez acum, cu aroganta: “pentru a fi cel mai bun, invata de la cei mai buni”.

Stii, foarte multi timp am crezut si eu ca este de ajuns sa citim o carte ca sa intelegem. Sa asistam la un curs ca sa aflam lucruri noi. Dar nu este deajuns. Trebuie sa citim cartile celor mai buni in domeniu. Trebuie sa asistam la cursurile celor mai buni. Altfel, trebuie sa recuperam noi portiunea lipsa de calitate. Si desigur, trebuie sa exersam cele invatate.

Si eu continui sa interactionez. Pentru a continua sa ma descopar.
Tinere, imi placi. Cred ca am devenit dependenta de blogul tau. Depenedentele sunt slabiciuni …. :-

 

eu am facut marketing cu doi profi foarte misto. mihai ioan rosca la seminar (care reusea sa faca niste elevi veniti cu chiu, cu vai la 7.30 sa fie atenti – mare lucru) si iuliana cetina – care vad ca e trecuta pe lista cu discipline, dar nu si pe lista de profesori. amandoi sunt printre cei mai misto profi pe care i-am avut in facultate. (comert, daca e cineva curios)

iar domnul surcel a fost iubirea noastra… el incerca sa ne predea informatica dupa programa jalnica a ase-ului, noi (cei 3-4 veniti de la profil de info) o frecam la ore… nu cred c-a fost foarte incantat cand a trebuit sa ne dea 10 la examen.

 

Eu am facut acest master si sunt multumit de continutul lectiilor dar si de capacitatea profesorilor de a furniza ultimele noutati.

Desi lectiile scrise contin si elemente depasite (fiind totusi un domeniu cu schimbari rapide) per ansamblu un incepator are o gramada de invatat. Iar ce mai avansati isi pot consolida cunostintele si au persoane pe care se pot baza.

Multi colegi insa nu activeaza in domeniu ci doreau o pregatire secundara sau o hartie in plus.

 

He he … pe vremea mea Dl Veghes era doar un simplu seminarist. Si cred ca era singurul seminar la care lumea nu lipsea pentru ca faceam o gramada de studii de caz. Eu mi-am dat licenta in cercetari de marketing si dansul m-a ajutat foarte mult cu bibliografie.
Ma bucur ca-l recomanzi.

 

Am avut norocul sa ii cunosc pe toti cei 4 profesori recomandati de tine. Intr-adevar sunt oameni de calitate. Cu domnul Orzan am avut licenta si totul a fost ok. La toamna viitoare cred ca o sa incep si masterul de marketing online. Pentru profesori. Pentru interactiune. Pentru experienta.

 
Paulasays:

Andrei la cat Marketing stii tu mai ai nevoie de Master?

 

Paula:

1. de unde stii tu ca stiu marketing ? :)
2. eu nu fac masterul si, sincer sa fiu, pt mine e suprinzator ca am facut si o facultate, la cati bani dau pe ele. Doar ziceam ca profesorii de acolo merita.

 
Paulasays:

Din cate am vazut eu bine, ai o definitie a Marketing-ului si ti-am citit blogul. :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]