fbpx

Lansare de proiect: empower.ro

Anuntam (eu si Ionut) astazi lansarea unui nou proiect ce se afla in pregatiri de cateva luni bune. E vorba despre empower.ro, un blog colectiv […]

05/05/2008
1 min read

empower.ro

Anuntam (eu si Ionut) astazi lansarea unui nou proiect ce se afla in pregatiri de cateva luni bune. E vorba despre empower.ro, un blog colectiv de dezvoltare personala pe care veti putea citi informatii din urmatoarele categorii/domenii:

1. optimizare personală
2. optimizare psihologică
3. comunicare & persuasiune
4. educaţie financiară
5. personal branding & carieră
6. relaţii & cuplu
7. nutriţie & sănătate
8. spiritualitate & energie
9. oameni şi experienţe
10. metafore şi scântei

Ca sa va conving de competenta echipei, va prezint acum cativa dintre cei ce vor scrie sau scriu deja pe empower.ro. Unii dintre ei sunt “resident writers”, altii vor scrie ca invitati.

Andy Szekely, Cristian Carstoiu, Daniela David, Ionut Ciurea, Luca Dezmir, Luminita Tomescu, Mihaela Stroe, Ovidiu Miron, Stefan Alexandrescu, Tatiana Mandler si cel putin alti 6 autori de la care asteptam confirmari. Detalii despre o parte dintre acesti autori si background-ul lor puteti citi deja aici. O descriere mai pe larg a proiectului si detalii pentru cei ce vor sa ajute a scris Ionut, pe pagina “Despre Empower.ro

O ultima precizare mai vreau sa fac: desi empower.ro este un proiect in care eu si Ionut Ciurea suntem parteneri, atat ideea cat si managementul proiectului (si al echipei de super-eroi) ii apartin lui Ionut, eu pastrandu-mi in continuare focusul pe celelalte proiecte, in special bookblog.ro.

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

sună foarte mişto, congrats :)
Aţi făcut amândoi o treabă foarte bună la Personal Development School 2008 cu speech-urile voastre, nu mă aştept decât la lucruri şi mai interesante pe empower.ro.

 
Alexandru ILIEsays:

Suntem cu ochii pe empower :) Succes!

 

Ati inceput foarte frumos.Felicitari.
E un “aer” acolo foarte placut. Ajunge sa citesti un singur articol si vezi numai inimioare in jur. Foarte, foarte placut.

 

Andrei, scuză-mă că nu scriu despre subiect.
O mamă mai are nevoie disperată de 4.000 Euro ca să-şi poată opera copilul bolnav de cancer în Germania.
Pot fi donaţi şi 10 RON!
Mulţumesc frumos
Amănunte aici

 
ovidiusays:

andrei, felicitari.

dar cum tii echipa motivata, tinand cont, ca nu monetizezi treaba asta (valabil si pentru bookblog)? sau o faci?

spor

 

ovidiu: la bookblog se iau bani, insa un an si jumatate nu s-a luat nimic si lumea tot a fost fericita; nu pentru bani facem noi ceea ce facem; faptul ca dupa multa munca vin si bani e bonus :)

cum tin echipa motivata? :) Asta e ca intrebarea aia: cum ati reusit sa strangeti 100 de milione de euro? :)

Pai, daca as avea un raspuns atat de scurt, probabil ca as fi strans deja de 100 de ori mai mult. Daca vrei un raspuns pe scurt ti-l pot da: trebuie sa iti pese de oameni.

Raspunsul pe lung il afli citind zeci de carti de team-management, relatii interumane, incercand sa intelegi oamenii, gresind de multe ori si tot asa.

 

@Ovidiu

Isi bate oamenii :) :) :) . Asa ii tine motivati :) :) . E un zbir :) :) :) .

A se sesiza gluma :D :D :D.

Toti cei care sunt implicati in proiecte online stiu bine ca fac o investitie pe termen mediu si lung.

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]