fbpx

iunie 2009

1. Brand You 50 – Tom Peters 2. Customer Genius – Peter Fisk 3. Parfum de femeie – Giovanni Arpino 4. The Cluetrain Manifesto – […]

01/07/2009
1 min read

1. Brand You 50 – Tom Peters
2. Customer Genius – Peter Fisk
3. Parfum de femeie – Giovanni Arpino
4. The Cluetrain Manifesto – Rick Levine, Christopher Locke, Doc Searls, David Weinberger
5. Coaching pentru performanta – John Whitmore
6. 101 ways to improve customer service – Lorraine L. Ukens
7. Vulturul cu doua capete – James Twining
8. Jurnal – Oana Pellea
9. Soare si otel – Yukio Mishima

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 9 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Din pacate, nu. Mi s-a parut foarte slaba cartea. Adica fara pic de adancime si superficial scrisa (sau tradusa!). Oricum, e singura carte de Mishima pe care am citit-o.

 
ingridsays:

dc nu implica prea mult efort, citeva cuvinte despre cartile astea9sau despre altele:) ar fi binevenite…..macar atita cit a fost comentariul depsre mishima (care comentariu a venit abia dupa “instigare”:)…..PS una dintre carti, aceea a oanei pellea, mi-e cunoscuta si draga, asta ma facesa cred ca as putea avea incredere in recomandarile facute de dvs (asta in caz ca nu ma insel si v-a placut cartea asta, intr-adevar)

 

ingrid:
1. nu imi mai spune “dvs”, eu sunt Andrei :)
2. stiu ca ar fi bune cateva cuvinte. Din pacate, timpul nu prea imi permite. Despre o parte dintre carti mai scriu pe http://bookblog.ro. La restul sunt nevoit sa ma rezum la a face o lista si a raspunde punctual la intrebarile puse de cei care sunt interesati de una sau de alta, in cazul in care exista cineva interesat. :)

Jurnalul Oanei Pellea mi-a placut. Eu o apreciez mult ca om (fara sa ne fi cunoscut vreodata personal), nu mi s-a parut o carte exceptionala dpdv al scriiturii, insa mi-a placut foarte foarte mult sinceritatea si dragostea de viata si de oameni care reies din fiecare pagina a cartii. Am citit-o cu placere.

 
ingridsays:

1.bine, andrei:)
2.banuiam eu ca timpul..:)….o sa am in vedere bookblog-ul. si o sa incerc sa fiu concisa in intrebari:)
3.da, nu-i asa, se simte drgaostea pt viata si oameni….ce mi se pare straniu este ca , din dragoste , deseori, reusesti sa te adaptezi oamenilor si vietii…or, ea pare o inadaptata fata speranta (si fara dorinta de adaptare, de altfel)…sau poate generalizez, poate refuzul la adaptare e directionat doar spre anume oameni si anume parti din viata.

PS multumesc:)
PPS interesant blog-ul alessei…..cd o sa gasec o bresa in tonul deceptionat si trist din postarile ei, o sa-mi iau inima in dinti sa-i scriu…..sper ca nu e asa antisociala cum clameaza:)

 

Ingrid, cred ca intrebarea care ar trebui sa se puna in ceea ce priveste inadaptarea (evidenta) a Oanei Pellea este “are la ce sa se adapteze?”. Si eu sunt din multe puncte de vedere un inadaptat. Intrebarea e exact asta: la ce sa ma adaptez? Sigur vreau sa ma adaptez la realitatea asta?

 

Voi incerca sa citesc unele dintre aceste carti. Ma bucur ca mai exista cinva care sa ne recomande carti bune, Eu citesc cu inters cartile lui Pavel Corut. Seria “Octogonul in actiune” ma fascineaza. V-o recomand.

 
ingridsays:

dap, dc vezi realitatea ca un intreg otova, fara nuante, edrept ce spui, nu e bine sa incercam sa ne adaptam la asa ceva…dar ceea ce cred ca trebuie facut e sa descoperim realitatea noastra din realitatea generala…acea parte de realitate la care merita sa ne adaptam….
PS stii, e ciudat ca tocmai acum vorbesc cu tine despre asa ceva…ieri am luat o carte a lui alain de botton, ‘arhitectura fericirii”…am apucat sa o rasfoiesc doar, dar cred ca ea spune exact ca mine (si, cred, da niste solutii ): despre cum sa cautam si sa ‘citim” in realitatea din jur lucruri care ne invata sa ne bucuram…eu sint dornica sa ma adaptez la realitatea unor asemenea lucruri:)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]