fbpx

Iasi

Au trecut deja doua zile si eu nu reusesc sa ma conving sa scriu despre cum a fost la Iasi. De fapt, nu prea imi […]

03/04/2007
2 min read

Au trecut deja doua zile si eu nu reusesc sa ma conving sa scriu despre cum a fost la Iasi. De fapt, nu prea imi vin cuvintele. Sigur, as putea sa povestesc despre locurile prin care am fost, ce am vizitat, cum a fost in tren si cat de obositi am fost dar parca nu despre asta mi s-a parut mie ca a fost Iasiul.

Pentru mine, “plimbarea” asta in Iasi a fost mai degraba un mix de sentimente. Mi-a placut ca am putut petrece timp impreuna cu o parte din echipa bookblog, mi-a parut bine ca nu au aparut incompatibilitati intre oamenii de acolo si m-am bucurat nespus dandu-mi seama ca exista atatia oameni in Iasi care si-au rupt un pic din timpul lor pentru a bea un ceai cu noi.

Au fost acolo Alexandru, Dragos, Alexandra, Sebi si Bogdan, ne-a salutat in trecere Adrian Mironescu iar Tony a facut un gest care pentru mine a valorat mai mult decat toti teii lui Eminescu si toate bojdeucile lui Creanga vizitate in Iasi. Vorbeam cu Jen, in tren, nu mai stiu in ce context, despre ceea ce am incercat eu sa spun la roblogfest si, o zi mai tarziu, aici pe blog: ca bookblog NU este un proiect despre carti ci unul despre oameni. Jen mi-a zis atunci ca suna a bullshit PR-istic. Cred ca are dreptate. Daca as fi auzit asta de la vreun om de PR, probabil ca as fi facut misto de el 2 saptamani.

Totusi, de aici de unde privesc eu, din interiorul bookblog, cu experienta pe care imi place sa cred ca o am in lucrul cu oamenii, nu prea mai suna a bullshit PR-istic. Desi in tren au fost momente in care toata echipa citea, ma indoiesc ca cineva s-a urcat in trenul ala pentru carti. Nici Alexandru, Dragos, Alexandra, Sebi sau Bogdan nu cred ca s-au deplasat pana in barul Sage din dragoste pentru lectura.

Sigur, cartile sunt un element de legatura, o pasiune comuna, dar bookblog a fost intotdeauna mai mult de atat.

**Au mai scris despre “team-building-ul” din Iasi:

Ionuca
Mihaela
Jen
Alexandru

**Am sa pun peste cateva ore si niste poze.

Categories:
Tags:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 10 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Apar pe rand articolele despre vizita la Iasi, fiecare cu timpul lui liber, tu esti cel mai lenes:d

 

Uneori as fi in stare sa comit o crima pentru cuvintele alea (exagerez nitel). Multumesc. E ciudat sa vizitezi un oras cu ochii pe ceas. Iasul este plin de studenti(e) … pacat ca ati fost sambata. Daca eu citesc 10 minute in tren, dorm 2 zile, adica la dus si la intors :) Deci praful provincial a fost sau nu a fost ? :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]