fbpx
Formarea unei echipe de online publishing

Formarea unei echipe de online publishing

M-am hotarat. Am sa vorbesc la IMTO Day, la Iasi, despre formarea unei echipe de online publishing (intotdeauna mi-a placut cum suna asta :)). De […]

11/04/2008
1 min read

M-am hotarat. Am sa vorbesc la IMTO Day, la Iasi, despre formarea unei echipe de online publishing (intotdeauna mi-a placut cum suna asta :)). De ce subiectul asta?

Fiindca a pune la un loc niste oameni si a forma o echipa sunt lucruri complet diferite. Fiindca pe online (dar si in presa traditionala) sunt mari probleme cu fluctuatiile de personal. Fiindca managerii sunt prea obsedati de proceduri, targeturi si bani ca sa isi mai aduca aminte ca fiintele cu care lucreaza nu se cheama oameni doar intamplator. Si fiindca la bookblog.ro am o super echipa de care sunt foarte mandru.

Am sa aleg probabil 3-4 concepte, idei pe care eu le-am folosit si inca le folosesc, voi vorbi putin despre cum cred eu ca ar trebui alesi oamenii care vor forma echipa si e foarte posibil sa ating si subiecte care tin de dinamica grupurilor, fara sa intru insa in detalii foarte tehnice.

Vreau ca oamenii sa auda acolo 2-3 idei clare, pe care sa le poata judeca si sa vada daca le pot folosi in ce au ei de gand sa faca. Ma refer aici la studenti, in primul rand pentru ei am sa vorbesc. Desi exista un lucru pe care sigur am sa il spun si stiu ca ii va face si pe managerii din sala sa se incrunte. :)

Ne vedem pe 18 aprilie, in Iasi, Hotel Astoria.

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

la fix pica subiectul asta andrei … mai ales ca am esuat acum scurta vreme destul de lamentabil in strangerea unor oameni pentru a lucra online. asa ca am sa astept pana la IMTO sa aud prezentarea ta iar apoi am sa incerc inca odata sa intru in hora :)

 

e o intrebare mult prea deschisa ca sa pot raspunde intr-un comentariu; cred ca as avea nevoie de un blog special pt asta… hmmm :)

in alta ordine de idei, daca ar trebui sa zic pe scurt as spune ce voi spune si la Iasi. Si nu prea pot pune inainte pe blog. Sorry :)

 

Tema pentru mine pica exact ca o manusa, mersi Andrei. Abia astept sa vorbim face2face si daca se poate sa bem suc inainte dupa eveniment, ca tot vorbisem anterior.

 
Florinsays:

Felicitari,Andrei. !!!
Astept cu nerabdare ,concluzia despre acest eveniment . :)
Bafta in tot ce faci . :)

 

Si eu cred foarte mult in echipa! O echipa se construieste in timp si se mentine cu mult consum de energie si timp! Faci o treaba foarte buna la bookblog!

 
Dana Iosubsays:

Excelent discursul tau de astazi de la IMTO, esti un bun povestitor. N-am sa uit prea curand sfatul cu ‘impliniti oamenilor din echipa visurile lor’

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]