fbpx

februarie 2009

1. Indrazneala de a spera – Barack Obama 2. The making of a legionnaire – Bill Parris 3. Raidul lui Hitler pentru eliberarea lui Mussolini […]

16/03/2009
1 min read

1. Indrazneala de a spera – Barack Obama
2. The making of a legionnaire – Bill Parris
3. Raidul lui Hitler pentru eliberarea lui Mussolini – Greg Annussek (pe bookblog)

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Am vazut de citeva zile noul format al site-ului. Ai “futurizat” clasicul. E ok. Poate e obisnuinta, dar vechea forma imi parea mai … calduta. Griurile de acum cam reci si serioase. :P.

O, chiar ai terminat “Indrazneala de a Spera”. Eu stau la pagina … (am sa ma uit diseara) de citeva luni. Mi-am luat-o cadou de Craciun, dar inaintez greu. Citeva pagini, cind si cind. Destul de plina.

Recunosc, ma asteptam la ceva gen dezvoltare personala – “cum am indraznit si am reusit”. Dar este o carte despre politica, despre poporul american, despre viata in general. Mi s-a parut scrisa in modul lucrarilor romanesti de disertatie / doctorat. O radiografie a societatii americane printre picurile de descriere a campaniilor, a vietii de senator, a vietii de politician.

Mi-ar place sa aud parerea ta. Nu elaborata, cum sunt cele de pe bookblog. Asa, la prima impresie, nu de critic, ci de cititor. Poate ma voi mobiliza si eu mai mult cu ea.

 

Te vei obisnui. :) Am schimbat-o mai degraba de nevoie decat fiindca simteam nevoia de schimbare. Cea veche avea probleme.

Mie mi-a placut mult Indrazneala de a spera, in ciuda faptului ca e intr-adevar despre politica. Mi-a placut fiindca e o carte a unui om cu atitudine, un castigator. Si m-am regasit in ea foarte mult. Nu peste tot, nu doar in partile pozitive, ci si in cele negative.

Am citit-o ca sa imi explic de ce a castigat Obama. Mi-am explicat, e perfect justificabil iar el e probabil singurul politician pe care l-as fi votat.

 

E adevarat, un tip rasat si extrem de inteligent. Cum nu credeam ca exista in politica. Dar stind in Romanica, cred ca nu ne dam seama cit de mult a evoluat restul lumii. Evolutie si in politica.

Suntem in urma tare. Tare de tot. Si eu tot fan Obama, chiar dinainte de a-i cumpara cartea.

Multumesc.

 

Andrei, unde pot gasi si eu cartea “The making of a legionnaire – Bill Parris”? in afara de Amazon. Multumesc anticipat

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]