Export de telenovele

April 17th, 2006

Conform HotNews, “Acasa TV informeaza ca “Lacrimi de iubire” si “Pacatele Evei” au fost achizitionate de doua posturi TV din strainatate:
– o televiziune comerciala din Cipru
– un canal de cablu bulgaresc ”

Nu era de ajuns ca Romania a fost infestata de flagelul numit telenovela. Acum, romanii, dovedind un talent innascut produc telenovele atat de bune incat sunt cumparate de cei din afara. Ceea ce, asa cum spunea si Iulian Comanescu, nu e un lucru chiar rau. E pacat totusi ca telenovelele sunt printre primele productii exportate.

Un al punct interesant, in acelasi articol, este ca “Acasa TV tine sa se delimiteze de manelisti in comunicatul de presa in care anunta exportul de telenovele. Se precizeaza acolo ca in telenovele nu sunt folositi interpreti de manele, ci muzicieni de rock si dance. ” Deci, daca nu intelegeti, va explic eu: Manelele sunt subcultura, iar noi nu vrem sa fim asociati cu ele, dar telenovelele… telenovelele ne ajuta sa evadam din aceasta realitatea cruda in care traim, ajungand sa ne identificam cu…Sclava Isaura !!!

Tagged ,

§ 0 Responses to Export de telenovele"

  • d3viL says:

    …imitant lucrurile de proasta calitate nu evoluezi… so.. inainte cu telenovelele.. cine are nevoie de evolutie… banii primeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *