fbpx

Daniel Enache preia 15% din bookblog.ro

Da, am vandut. Sau, mai exact, am luat o investitie in bookblog.ro, oferind la schimb 15% din proiect. Investitorul este Daniel Enache. Actionariatul arata acum […]

12/11/2009
1 min read

Da, am vandut. Sau, mai exact, am luat o investitie in bookblog.ro, oferind la schimb 15% din proiect. Investitorul este Daniel Enache.

Actionariatul arata acum in felul urmator: Andrei Rosca 85%, Daniel Enache 15%. Cel putin deocamdata, in strategia de dezvoltare a bookblog nu se schimba nimic esential; e vorba de o miscare care ar trebui sa ne ajute sa crestem mult mai rapid, intr-o perioada in care majoritatea companiilor scad sau stagneaza.

Revin cu mai multe detalii curand.

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 27 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Felicitari Andrei pentru deal si felicitari Daniel Enache pentru cea mai inteligenta investitie din ultimul an.

 
Calin Birissays:

Felicitari si mult succes in continuare cu bookblog!

 

M-as bucura ca ambele proiecte (empower si bookblog) sa aiba succes la fel de mareeee,poate chiar mai mareeeeee pe viitor si sunt sigur ca vor avea.
Felicitari!

 
gabisays:

Felicitari si sa va mearga bine! Iar tu,Andrei sa ramai la fel! :)

 
Paula Marcusays:

Sa fie intr-un ceas cat mai bun! Sunt sigura ca o sa va dezvoltati din ce in ce mai mult! :)

 

Iti respect decizia Andrei, dar nu cred ca am de ce sa te felicit. Ai vandut 15%, ok. Felicitari daca ai vandut la suprapret.

Poate felicitarile le merita Daniel Enache, pentru ca a reusit sa intre in Bookblog.

Eu cred ca s-a intamplat ceva in viata ta, doresti sa te mai restrangi, sa te focusezi in alta parte. Sper ca nu este nimic rau.
Te insori? Dar poate ai si facut-o deja… Poate asteptati un copil sau doresti sa acorzi mai mult timp cuiva drag. Sau … poate doresti sa iti acorzi tie mai mult timp.

Mult succes in tot ceea ce faci!

 

Cristina: :))
In primul rand, nu ma insor. Si nici copil nu astept. Nu se va intampla prea curand.

In al doilea rand, da, vreau sa ma focusez, dar nu in alta parte, ci pe bookblog.

In al treilea rand, e o investitie, iar asta inseamna de obicei ca urmeaza mai multa munca decat pana in momentul in care au venit banii.

PS: am vandut cu o suma care ridica valoarea bookblog la o valoare de cateva ori mai mare decat orice alt blog vandut pana acum, dar nu la suprapret. E pretul corect. :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]