CosmoTe sau nu Te…

March 13th, 2006

Am vazut ca in ultimul timp toata lumea a scris despre interminabilele cozi pentru cartele Cosmote. Nu am avut cum sa imi dau cu parerea pana acum dar, astazi, desi imi spusesera deja doua persoane ca grecii stau prost cu semnalul, m-am incapatanat sa imi iau si eu.

Am luat. Acum afara ploua, iar semnalul nu-i. Nu ma mira, sincer. Nu ma mira nici faptul ca reteaua e mai tot timpul ocupata. La cati romani au stat la cozi cred ca puteau sa se gandeasca si grecii ca e posibil sa nu faca fata.

Oricum, sunt multumit de faptul ca nu am dat 80 sau 100 de lei pe una, fiindca la preturile astea ajunsesera, in putinele locuri in care se mai gaseau. E incredibil cati bisnitari are Romania ! Pana si la centrele GSM le vindeau cu 100 lei / bucata. Ma intreb de ce oare nu voiau sa dea factura … :)

Acum astept cu nerabdare sa vad ce va face Cosmote ? Cum va scapa de multimea furioasa ? Vor rezolva oare problemele cu supraincarcarea retelei si semnalul prost ? Ar fi o chestie dar, sincer, ma cam indoiesc.

UPDATE: wall-street.ro: “Cosmote taie promotia”: “Operatorul de telefonie mobila Cosmote a hotarat ca perioada in care oferta promotionala de 2000 de minute gratuite lunar sa fie scurtata cu o saptamana. Astfel, extraoptiunea Cosmote 2000 minute lunar va fi disponibila doar clientilor prepaid care activeaza cartele Cosmote pana la 22 martie 2006”.

Deci, estimari corecte. Cosmote a facut o oferta ale carei rezultate le-au depasit asteptarile, sau…de fapt i-au depasit cu totul.

Tagged ,

§ 0 Responses to CosmoTe sau nu Te…"

 • Subiectiv says:

  he he… eu am avut CosmoRom acum citiva ani si era aceeasi problema. cum incepea sa ploua, cum deja nu mai puteai sa vorbesti. credeam ca au rezolvat problema asta :))

 • Andrei Rosca says:

  Se pare ca nu :)

 • umc says:

  Mersi de comentarii si pareri… m-au ajutat sa ma decid sa nu-mi iau si eu :). Daca tot merge asa aiurea nu am chef de nervi in plus. Besides… ce naiba sa tot vorbesti atata ? Daca mi-as lua si eu si don’soara atunci ar fi de vorbit 2 ore si ceva pe zi… e cam prea mult. Prefer sa dau o tura cu bicicleta pana la ea sa vorbesc live :). Ah… sa nu uit… chiar nu am chef de vreo tumoare pe creier sau cine stie ce de la atata vorbit :)). Azi chiar i-am mai cerut parerea unui tip care se stie la telefoane si de-alea, si mi-a zis ca astia opereaza pe frecventa 1800 de nu stiu ce… sau pe-acolo. Cu cat e mai mare cu atat ii mai “nociva” pt noi. Pt comparatie, Orange cica merge pe 800 sau 900… nu mai stiu exact, si Zapp pe 300-400. Oricum, eu sunt hotarat. Ce-i prea mult nu-i sanatos :) (stiu ca nu te pune nimeni sa consumi toate minutele, dar tot e mult…)

 • cupido_n says:

  Frate explica-mi si mie de unde ai auzit tu de frecventa de lucru radio doar in 1800 MHz? Si ca e nociva (adica banuiesc ca te refereai ca ar fi mai nociva decat alte unde electromagnetice pe care tu cu onor le absorbi probabil zilnic)? Ai habar cati watti (banuiesc ca ai mai auzit termenul asta watt) emite un telefon mobil? :)) Pune mana pe o carticica si documenteaza-te. Altfel risti sa pari prost…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *