fbpx

Cat de mult iti place sa citesti?

“Vrem sa le dovedim pesimistilor ca lumea inca citeste, ca povestile nu au murit si ca un ecran nu poate inlocui paginile cu miros de […]

08/05/2009
1 min read

“Vrem sa le dovedim pesimistilor ca lumea inca citeste, ca povestile nu au murit si ca un ecran nu poate inlocui paginile cu miros de fantastic. Asa ca bookblog si Civika au pus la cale un proiect secret pentru care avem nevoie de voluntari.

Daca cititi oricand, oricum si oriunde si aveti putin timp liber înseamna ca sunteti oamenii potriviti pentru a ne da o mana de ajutor. Asa ca pana vineri, 15 mai, asteptam sa va inscrieti pe Civika la proiectul “Lecturi urbane” din categoria “Cultura si arta”.” [via bookblog]

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 8 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 
oanasays:

imi place mult sa citesc oriunde , oricum…dar stau mai prost cu chestiile tehnice!nu m-am putut inscrie deloc nu am inteles ce greseam la cod si am renuntat..ma poti considera inscrisa la acest proiect?

 

oana, nu e vina ta, civika.ro sta cam prost la capitolul design intuitiv.
din pacate, trebuie sa fii inscrisa acolo ca sa poti participa. Mai incearca, te rog, si daca tot nu te descurci facem cumva si te ajut eu. E bine?

 

Hello !
În sfâr?it un proiect frumos :); Îmi place tare mult ideea… ?i, sper… dac? pot… s? v? sus?in .

 
dani_elasays:

Andrei,
am ramas cu o chestiune neclara, nu stiu unde sa te plasez dupa ce am vazut acea….. nu stiu cum s-o numesc …despre…. Isus “demon”.
Un soi de dezagamire m-a “lovit” sa nu zic cuprins; inainte te consideram un super baiat, inteligent, decent, serios, nu habotnic, insa cu un oarecare respect fata de Dumnezeu …., dupa aia, nush ce sa mai zic, nu pot sa trec peste.
Deja, cand intru aici simt ca ceva s-a rupt,da, acel ceva care dadea blogului tau, stabilitate, echilibru in intelepciune, cred ca asa este incontinuare, insa nu dispare aversiunea care mi-a creat-o “cartea” aia, sa-i zic asa.
Sorry :( Timpul rezolva , crezi in asta, cand eram adolescenta, tatal meu imi spunea ca peste orice necaz se asterne uitarea, ca daca n-am uita ar fi foarte rau pentru noi. Este nevoie de cicatrizare, nu?
De la o cititoare, oarecare.

 
gabisays:

Intorcindu-ma de la serviciu am timp uneori sa citesc citeva pagini ,pe autobuz(chiar daca unii se uita un pic interesant si ironic) :) …Am vrut sa ma inscriu pentru o mina de ajutor,dar pentru ca mi-era teama ca nu voi putea sa ma tin de cuvint am renuntat. Oricum va felicit pentru ceea ce intreprindeti si cu sufletul sunt alaturi de voi. Bafta! :)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]