fbpx

Resurse pentru a deveni un ascultător mai bun

Cel mai probabil, ai aflat de aceasta pagina din cartea mea, “Acum, aici, contezi – ghid practic de conectare prin ascultare“. Iti multumesc pentru incredere!

Uite mai jos cateva extra resurse care, impreuna cu cartea, te pot ajuta sa iti duci abilitatile de ascultare la un nivel la care nici nu stiai ca exista. Sper ca acest lucru iti va imbunatati atat viata personala si relatiile, cat si viata profesionala!

Programe de training (daca simti ca ai inteles, ai informatia, dar iti doresti un cadru in care sa sa poti antrena si sa poti exersa abilitatile de ascultare impreuna cu oameni ca tine)

Supernatural Listening: – cel mai complet program de imbunatatire a skill-urilor de ascultare; 90% din timpul de training este alocat exersarii de abilitati! Citeste mai multe detalii AICI.

Tactical Listening – program de crestere exponentiala a abilitatilor de ascultare pentru echipe de vanzari, management si client service (se organizeaza doar la cerere, poti solicita detalii pe start @ change.ro)

Carti (daca simti nevoia de si mai multe informatii)

  • Radical Acceptance: Embracing Your Life with the Heart of a Buddha – Tara Brach (sau varianta in limba romana aici)
  • Prisoners of Our Thoughts: Viktor Frankl’s Principles for Discovering Meaning in Life and Work – Alex Pattakos (sau varianta in limba romana aici)
  • Zen Mind, Beginner’s Mind: Informal Talks on Zen Meditation and Practice – Shunryu Suzuki (nu o recomand decat in limba engleza)
  • The Power of Now – Eckhart Tolle (sau varianta in limba romana aici)
  • Braving the Wilderness: The Quest for True Belonging and the Courage to Stand Alone – Brene Brown (sau varianta in limba romana aici)

Aplicatii (daca simti nevoia sa exersezi partea de prezenta, meditatie, focus)