fbpx

Articole social media

Fiindca sunt foarte mandru de ce se intampla in ultima vreme pe blogul Spada, va invit sa cititi cateva articole si sa va abonati la […]

25/07/2011
2 min read

Fiindca sunt foarte mandru de ce se intampla in ultima vreme pe blogul Spada, va invit sa cititi cateva articole si sa va abonati la el. Saptamana trecuta s-au scris asa:

Scrisoare catre colegii mei de la Spada
“Dupa cum stiti deja, de vineri pana duminica sunt plecat in Biz Social Media Summer Camp. Faptul ca este vineri noaptea (aproape sambata dimineata) iar eu deja va scriu ar trebui sa va fi pus deja pe ganduri. Nu va panicati (inca), totul este sub control. De fapt, nu l-as numi chiar control, as spune mai degraba ca… Uite ce-i, baieti: e groasa treaba! Adevarul e ca traim (si muncim) intr-o lume eminamente salbatica iar industria asta in care ne-am bagat nu e o industrie, e o jungla! [citeste tot articolul]”

La Spada campaniile se termina atunci cand avem toate rezultatele
„SPI. Acea valoare comunicata fiecarui client, care insumeaza toate componentele campaniei si care ii spune ce randament a avut aceasta, cum a fost ea fata de celelalte campanii pe care le-am implementat. [..] De curand am crescut cu 7 puncte fata de cea mai mare valoare inregistrata de cand facem campanii. Asadar pot pleca in vacanta cu un motiv in plus de bucurie. [citeste tot articolul]”

De unde isi scoate Gooogle banii? (infographic)
„Google este cu siguranta una dintre cele mai profitabile companii din lume, scotand lunar in jur de trei miliarde de dolari din publicitate, mai precis din acele reclame text afisate langa rezultatele motorului lor de cautare. [citeste tot articolul]”

Socializarea offline – trecut si prezent, socializarea online – prezent si viitor
„Atunci cand persoanele incep sa fie asociate cu atat de multe love – brand-uri este mult mai greu sa identifici segmentul de tineri intre 20 si 25 de ani care consuma sucuri naturale, merg in vacanta in Bulgaria si de doua ori pe luna la teatru. Mai precis, iti prinzi urechile ca la Combinarile de n luate cate k de la matematica. [citeste tot articolul]”

Ce poti face in 6 saptamani de campanie?
„Nu conteaza unde te afli, geographic vorbind, poti sa te faci auzit cu Nike Shout. Zis si facut! Asta si-au propus cei de la Nike impreuna cu Ogilvy Singapore pentru campionatul de fotbal din Indonezia si exact asa s-a intamplat. O idee simpla de campanie ce a inclus atat promovarea online cat si cea offline intr-un cadru potrivit pentru intreaga audienta. [citeste tot articolul]”

Ce sta in spatele succesului marcii Zara?
„Zara nu abordeaza o politica de marketing specifica lumii modei, nu isi face publicitate in presa si la televizor. Compania se bazeaza mai mult pe gasirea celor mai bune amplasamente. [citeste tot articolul]”

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Conversations 2 comments

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 
Paula Marcusays:

Felicitari, Andrei!Mi-ai luat sfatul.Sa stii ca nu dau sfaturi deloc proaste, chiar foarte bune.

 
Paula Marcusays:

Ah, in plus blogul tau m-a ajutat foarte pentru a-mi da seama ce trebuie sa fac si cums a procedez.E un bun reper.Cartea e foarte buna.Imi dau seama cat de mult trebuie sa muncesti ca sa ai ceva al tau.:)

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]