Suntem furtuni – download gratuit

March 10th, 2011

Acum un an si ceva m-am hotarat sa scriu o carte despre antreprenoriat care sa contina cateva dintre lucrurile pe care le-am invatat eu si care mi se par acum, dupa ce am citit si niste zeci de carti pe tema asta, esentiale pentru un antreprenor. Si am scris cartea “Suntem furtuni”. Mi-a luat cam un an, a fost un exercitiu greu. Foarte greu chiar. Cine a incercat vreodata sa scrie o carte stie asta.

E nevoie de foarte multa consecventa, e nevoie sa iti impui un ritm sau cartea probabil ca nu va fi terminata niciodata. In timp ce scriam la carte am trecut prin una dintre cele mai grele perioade de cand ma stiu. Poate voi scrie despre asta cu alta ocazie, insa cert e ca au fost luni intregi in care n-am putut sa continui fiindca simteam ca nu m-as alinia perfect cu mesajul pe care vreau sa il transmit.

Si in lunile alea n-am scris deloc. Imediat ce mi-am revenit, am inceput sa scriu ca nebunul si nu m-am mai oprit decat la sfarsitul cartii, extenuat. Atat de extenuat incat urmatoarele 2 luni n-am mai reusit sa scriu nici macar un post pe blog. Insa a iesit bine! Bine, adica asa cum imi doream eu sa iasa. Nu am vrut sa scriu literatura, am vrut sa transmit un mesaj, am vorbit despre un subiect care mi-e foarte drag iar omul de marketing Andrei l-a ambalat cum s-a priceput mai bine astfel incat lumea sa il placa.

Am vrut o carte care sa ajunga la multi multi oameni tineri, care isi doresc sau nu sa fie antreprenori. Zic “sau nu” fiindca n-am niciun dubiu ca multi se vor regasi in carte, chiar daca se simt foarte confortabil in pozitia de angajat. Si e bine asta. Fiindca eu cred ca, antreprenori sau nu, toti suntem, macar din cand in cand, furtuni.

Cartea a fost deja publicata de ceva vreme in format fizic/tiparit si distribuita gratuit participantilor la Targul de Cariere din 6 orase. A fost tiparita in cateva zeci de mii de exemplare si nu pot sa ii multumesc suficient lui Stefan Teisanu pentru asta. Acum, batut la cap de ceva vreme de Adi (si lui ii multumesc), am decis ca e momentul sa o fac downloadabila pentru toata lumea.

Cititi-o, regasiti-va in ea, si scrieti-mi despre ea indiferent daca va place sau nu.

Tagged

§ 56 Responses to Suntem furtuni – download gratuit"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *