Social Media School (Cluj)

March 8th, 2013

Din toate lucrurile profesionale pe care le-am facut in ultimii 6-7 ani, nu e niciunul pe care sa-l regret, niciun proiect pe care sa simt sau sa fi simtit nevoia sa-l ascund. Nu mi-e rusine cu niciunul. Din fericire.

In acelasi timp insa, chiar daca tot timpul ma implic sau construiesc proiecte in care cred si care imi plac, din cand in cand mai e cate unul de care sunt mandru. Mai mandru decat de celelalte adica. :)

Iar cel mai recent proiect de tipul asta e Social Media School, o scoala de social media pornita impreuna cu Spada si Alex care chiar imi da sentimentul ca poate schimba ceva. In mentalitatea oamenilor, in piata asta de online in care am un business, in marketing. Am lucrat mult la programul acestui training, la structura si la modalitatea de a livra continutul si am simtit inainte sa ii dam drumul ca rezultatul, produsul construit, este unul bun, mult peste medie. Ca va invata pe niste oameni lucruri concrete, aplicabile, ca nu e doar inca o impachetare de aer in sticlute frumoase si ca ne putem astepta ca la sfarsit lumea chiar sa multumeasca pentru ce a primit. S-a intamplat si mi se pare ca e mare lucru.

Am decis ca luna asta sa facem o prima editie de Social Media School in afara Bucurestiului, mai exact in Cluj. Stim ca sunt acolo profesionisti in marketing care si-ar fi dorit sa participe la Bucuresti, insa le-a fost mai greu din cauza distantei. Daca printre cititorii acestui blog sunt astfel de oameni, va invit cu caldura sa va inscrieti, cu increderea ca nu veti fi dezamagiti (de altfel, aceasta invitatie la incredere este dublata si de o clauza de “money back guarantee”). Detalii despre toate acestea gasiti aici.

Social Media School Cluj from Spada on Vimeo.

Sper sa ne vedem acolo.

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *