Workshop: Cum aducem mai mult sens in viata noastra personala si profesionala?

May 4th, 2018

În cei patru ani de când fac coaching (si in cateva zeci de ani de cand traiesc) au fost câteva subiecte care mi-au tot revenit in atentie. Printre cele mai insistente a fost problema lipsei (complete sau parțiale) de sens in viata personala sau profesionala: clienți care veneau la coaching fiindca “simt că ceea ce fac nu are suficient sens pentru mine”, “aș vrea să mă ajuți să găsesc ceva care să aibă sens pentru mine” sau, direct, “vreau sa imi gasesc un job sau o cariera care sa imi placa, dar din care sa pot sa castig si bani”.

Există o carte, “Man’s Search for Meaning” a lui Viktor Frankl, care tratează subiectul. Am recomandat-o multor clienți, insă am realizat și că e prea puțin aplicabila direct. E mișto de citit, însă te lasă cu întrebarea “okay, și acum ce fac? efectiv, ce fac incepand de astazi?”

Într-o lume plina de “hai, vezi partea pozitivă!” și “o să fie bine!”, îmi place să cred că pragmatismul în coaching e un diferentiator pentru mine. Cred in abordari practice, chiar si atunci cand ele pleaca de la teorii. Așa că am decis sa studiez pe parcursul unui an întreg problema sensului. Am citit tot ce se putea pe subiectul asta, am făcut scheme, am comparat teorii, am testat pe mine, am lucrat cu mai multi clienți și sunt mândru să spun că am ajuns să cred că știu cum putem să rezolvăm nevoia asta de sens in vietile noastre personale si profesionale.

Despre workshop

Iar acum am decis sa tin un workshop de 2 zile (3 ore în fiecare zi), în care vreau să dau know-how-ul ăsta mai departe. Am extras partile aplicabile din toate informatiile puse cap la cap, am construit si testat niste exercitii care sa ajute la accelerarea proceselor si sun increzator ca workshop-ul va poate ajuta pe cei care sunteti in cautarea de mai mult sens.

În jumătate din timp vă voi explica concluziile la care am ajuns, care sunt elementele pe care avem nevoie sa le bifam ca să putem sa avem mai mult sens in vietile noastre. Practic, va scutesc pe voi de a citi si testa toate lucrurile prin care am trecut eu.

În cealaltă jumătate, lucrăm împreună, într-o grupă de maximum șase persoane, ca să facem primii (si cei mai importanți pași) practici în această direcție.

Sa nu ne pacalim, pentru multi dintre noi șase ore nu sunt suficiente pentru a ne gasi sensul in viata! Dar vă promit că pana la sfarsitul workshop-ului veți intelege procesul, veți avea primii pași făcuți și veți simți că workshopul a contat pentru viața voastră. Si ca v-a adus sens.

“Vă promit” înseamnă, ca de obicei, clauză de Money Back Guarantee. Adică dacă la sfârșit se întâmplă cumva să nu fiți mulțumiți, vi se returnează toți banii, fără întrebări.

Inscriere

Data workshop-ului (2 zile): 22 mai si 29 mai, orele: 18:30 – 21:30
Cost: 600 ron (pentru 6 ore de workshop).
Inscriere: folositi [formularul de AICI].

*imi doresc ca fiecare participant sa beneficieze la maximum de atentie si ajutor, deci există doar 6 (șase) locuri pentru acest workshop. În acest moment nu este stabilită o urmatoare editie.

Tagged ,

§ 2 Responses to Workshop: Cum aducem mai mult sens in viata noastra personala si profesionala?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *