Workshop: Construirea și deconstruirea de obiceiuri.

May 11th, 2018

În ultimii ani am acumulat multă experiență în a lucra cu obiceiuri (habits). Am învățat cum se construiesc obiceiurile sănătoase și cum ne putem asigura că le putem păstra, în timp, și mai ales cum deconstruim obiceiuri nocive, care ne trag înapoi.

Ca să ajung aici nu numai că am lucrat cu mine, niște ani, în a construi câteva zeci de obiceiuri, mai mici sau mai mari, ci am și citit cam tot ce există valoros ca literatură de specialitate pe acest subiect. Nu în ultimul rând, am lucrat câteva zeci (poate chiar 100?), de ore de coaching unu la unu, cu clienți, fix pe acest subiect. Iar acum organizez un workshop ceva mai special.

Este special fiindcă este în cadru restrâns, cu maximum zece participanți. Îmi propun ca în acest workshop să înțelegem ce și cum ne motivează, cât de mult contează motivația, cât de mult contează voința și ce facem când simțim că ne lipsesc ambele. Vreau să punem împreuna bazele unor noi obiceiuri sănătoase și, de ce nu, să înțelegem cum putem să scăpăm de unele care par că fac parte deja din identitatea noastră.

Se întâmplă pe data de 6 iunie (miercuri seara), durează trei ore iar costul de participare este 300ron. Bineînțeles, există și clauză de money back guarantee, deci dacă nu sunteți 100% mulțumiți de ce se va întâmpla acolo, primiți toți banii înapoi fără alte comentarii.

Există un singur catch, și anume faptul că vreau să aleg personal participanții, astfel încât să mă asigur că impactul acestui workshop  va fi maxim. Am mai multa experienta cu anumite tipuri de obiceiuri decat cu altele, așa că prefer să lucrez cu oameni pe care sunt convins ca îi pot ajuta. Așadar, pentru a vă înscrie vă rog să intrați pe link-ul de mai jos, și să completați formularul scurt pe care-l găsiți acolo. Veți primi răspuns în maximum trei zile.

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *