fbpx

Adina Aldea si Dragos Ilinca

In cazul in care urmariti BasicMarketing.ro si altfel decat printr-un RSS reader, ati observat deja ca saptamana asta s-au produs doua schimbari. Pe scurt, si […]

10/06/2008
2 min read

In cazul in care urmariti BasicMarketing.ro si altfel decat printr-un RSS reader, ati observat deja ca saptamana asta s-au produs doua schimbari. Pe scurt, si eu si Ionut ne-am retras din “pozitia” de resident-writers. Am sa vorbesc doar pentru mine, probabil ca va scrie si Ionut despre asta.

A fost o miscare naturala, pe care o aveam in minte din momentul in care am lansat BasicMarketing. Este un pas din strategia pe termen lung a site-ului, asa cum a fost ea gandita initial. In primul rand, am vrut sa ajut la cresterea blogului si prin continut, sa imprim un format de articol care sa insemne mai mult decat un post tipic de blog. Cred ca am reusit si sunt foarte multumit de continutul actual al blogului.

Din punctul meu de vedere, este de departe cel mai bun blog de marketing de la noi, targetul principal ramanand studentii si, daca vreti, marketerii wanna-be. De fapt, despre asta e vorba, despre “basic marketing”. E nevoie sa stim bazele ca sa avem pe ce construi.

In al doilea rand, am asteptat sa gasesc oamenii potriviti, resident-writers care ar putea pastra calitatea continutului cel putin la nivelul de pana acum. Din nou, se pare ca am ajuns la o formula buna.

Asadar, in locul meu si al lui Ionut au intrat (in ordine) Dragos Ilinca si Adina Aldea. Ei s-au alaturat echipei deja existente: Ovidiu Miron si Cristina Murgoci.

Ambii au experienta in marketing. In plus, Dragos Ilinca este co-fondator si asociat in agentia de marketing Metromind si co-fondator al uberVU. Adina e asistent universitar in Iasi, la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii, coautor al unei carti si a lucrat ca PR Executive la o revista. Cititi mai multe pe paginile lor personale de pe BasicMarketing.

Cum spuneam, pentru mine a fost o miscare naturala dar si necesara. Din acelasi motiv am ales sa nu ma implic ca autor pe empower.ro. Probabil vor mai fi cateva astfel de decizii in urmatoarea perioada, e parte dintr-un proces de restrangere a focusului. Incerc sa ma concentrez si mai mult decat pana acum pe bookblog.ro si tarabacucarti.ro.

Categories:

Abonează-te la ZeroPlus Insider

Vei avea acces la insight-uri utile într-un proces de schimbare, informații de culise legate de ce pune la cale (inclusiv workshopuri pe care le anunțăm doar pe mail), recomandări de cărți și altele.

Andrei Rosca

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

 

Buna miscare, Andrei! Sa mai ai si tu timp de plimbari in weekend :p Lista ta de to do-uri era deja ametitoare. Mult succes Adina si Dragos!

Link copied to your clipboard
Andrei Rosca

Articole scrise recent

TRECI
(SAU ITI DORESTI SA TRECI)
PRINTR-O SCHIMBARE?

Dacă te întrebi în ce măsură te pot ajuta să deblochezi o situație în care te afli acum, scrie-mi pe [email protected]Featured Articles

Uncategorized19/02/2006

Cea mai importanta resursa

Faceam acum ceva timp un calcul, suparat pe obiceiul cuiva de a dormi mai mult decat sta treaz. Diferenta, din punctul meu de vedere, dintre […]

Uncategorized19/02/2006

Ciobanii si cinematografele

Am fost sa vad un film ieri la Hollywood Multiplex. Cu aceasta ocazie mi-am reamintit cate ceva despre ce inseamna respectul pentru cei din jur, […]

Uncategorized19/02/2006

Despre vise, scopuri si succes

Cred ca unul dintre lucrurile care face ca oamenii sa poata fi impartiti in doua categorii – oameni de succes (in afaceri, dragoste, cariera sau […]