workshop: Top 10 greseli pe care vreti sa le evitati in antreprenoriat

January 10th, 2012

Anul trecut am facut cateva workshop-uri pe teme legate de antreprenoriat. A venit timpul sa le reiau si m-am tot gandit la temele care ar putea fi interesante.

Mi-am dat seama ca, desi am invatat multe despre cum iti faci un business, ce presupune el, ce te face sa ai succes sau nu, subiectele care m-au interesat pe mine cel mai mult au fost cele legat de greseli.

Greseli mari, genul de greseli care te pot demotiva, care iti pot inchide business-ul, si care ar merita evitate, fiindca sunt destui care le-au facut deja inaintea ta, nu e nevoie sa le mai faci si tu. Greseli care tin de alegerea partenerilor, de management financiar, de time management sau de supraevaluarea capacitatilor proprii.

Voi tine, deci, un prim workshop despre Top 10 greseli pe care eu le-am facut in business si pe care voi ati putea sa le evitati. Da, veti face altele in mod cert, si da, greselile sunt bune si sunt de multe ori motorul dezvoltarii noastre. Insa stiu ca pe mine m-ar fi ajutat daca cineva mi-ar fi spus dinainte ca exista cateva la care ar merita sa am grija. Nu stiu daca l-as fi ascultat, nu inseamna ca nu le-as mai fi facut, insa m-ar fi ajutat sa castig niste timp si sa economisesc niste bani. Sper ca aceasta intalnire sa va ajute pe voi sa faceti asta.

Workshop-ul va avea loc saptamana viitoare, marti sau miercuri, incepand cu ora 18:30, probabil la British Council (Bucuresti). In functie de cati oameni suntem va comunic exact si locul si ora. Ca de obicei, mi-ar placea sa fim cel mult 10 oameni, participarea costa 100 ron iar inscrierea se face trimitand un mail la andreirosca1[at]gmail[dot]com pana vineri, 13 ianuarie 2012. Tot ca de obicei, daca nu sunteti multumiti de informatia pe care o primiti sau considerati ca nu merita banii, e okay sa imi spuneti si nu va costa nimic (primiti inapoi pe loc cei 100 ron).

Evident, fiecare dintre cele 10 greseli va fi insotita de exemple concrete, solutii si vom putea discuta aplicat si pe problemele voastre specifice.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *