Workshop de Facebook in Brasov, Sibiu si Craiova

October 19th, 2011

La workshopul de Facebook anterior, facut in Bucuresti, am obtinut genul asta de feedback:

“Chiar mi-a facut mare placere sa particip la workshop-ul organizat de voi si ma bucur ca am facut-o. A fost chiar mai folositor decat ma asteptam. M-a surprins in mod deosebit caldura si interesul cu care atat Alex, cat si Andrei, au discutat cu noi si ne-au oferit atat de multe informatii, unele de care nici nu stiam ca am nevoie de ele (sau ca sa folosesc un citat al unei alte doamne care a participat, care mi s-a parut foarte graitor – “mi-au raspuns la intrebari pe care nu stiam sa le pun”). Mi-a prins extrem de bine sa aflu tot ce am aflat de la ei despre Facebook, atat pentru jobul meu, cat si pentru profilul personal.” – Gabriela Constantin, magazin online – Borealy Gifts

Am vorbit cu Alex si in urmatoarea luna vrem sa tinem acest workshop si prin tara, mai exact in Brasov, Sibiu si Craiova. Dar pentru asta trebuie sa stim ca sunt suficienti doritori. Workshopul va va costa in jur de 100 euro, dureaza o zi intreaga si vom vorbi atat despre lucruri care tin de setarea unei pagini de Facebook, cat si despre cum masori ROI-ul si afli daca e profitabil sau nu. Desfasuratorul este urmatorul:

1. Ai nevoie de social media?
2. Crearea unei pagini de Facebook
3. Aplicatii pentru pagina de Facebook
4. Continut pe pagina de Facebook
5. Activarea comunitatii pe pagina de brand
6. Stabilirea obiectivelor
7. Masurarea si interpretarea rezultatelor pe pagina de Facebook

Vor exista mai multe sesiuni de intrebari si raspunsuri si promitem ca nu va pleca nimeni cu intrebari neraspunse despre Facebook. :) De asemenea, eu ma mandresc cu faptul ca e unul dintre cele mai aplicate /practice workshop-uri de social media care exista in Romania in momentul asta.

Daca va intereseaza si ati vrea sa participati, inscrieti-va mai jos alegand si orasul, iar noi va contactam pe email sa va spunem cand venim.

Tagged ,

§ 5 Responses to Workshop de Facebook in Brasov, Sibiu si Craiova"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *