Workshop de Facebook, 10 septembrie

September 1st, 2011

Nu stiu daca ati aflat sau nu deja, insa daca nu ati aflat vreau sa va anunt ca pe data de 10 septembrie (sambata), Alex Negrea impreuna cu agentia Spada organizeaza workshop-ul denumit sugestiv “Facebook de la A la Z”. Workshop-ul va fi tinut in mare parte de Alex, insa voi avea si eu, spre sfarsit, o prezentare si o sesiune de Q&A despre cum masori o campanie pe Facebook. Promit sa dau un exemplu foarte misto de campanie despre care nu am vorbit pana acum public si care a avut cele mai masurabile rezultate pe care le veti intalni vreodata in social media. Si am sa descriu exact mecanismul de masurare, brieful clientului si cum i-am dovedit ca a fost pe plus campania. :)

Detalii despre agenda completa a evenimentului, dar si despre investitia de bani necesara gasiti aici. Inscrierile se fac, teoretic, pana pe 8 septembrie, insa am scris tarziu despre asta, s-au ocupat deja parte din locuri, deci daca credeti ca merita, inscrieti-va cat mai repede.

Tagged

§ 3 Responses to Workshop de Facebook, 10 septembrie"

 • alina n. says:

  Buna,

  Mi-ar placea sa iau parte la workshop dar e chiar de ziua mea :)
  Data viitoare voi fi prezenta.
  Pana atunci as dori sa vorbim de o colaborare pe partea de comunicare pe social media.
  Cum va pot gasi?

  Alina Necula

 • Marcu Paula says:

  Andrei am o mare rugaminte sa iti cer: vreau si eu The Plan sa mi-l cumpar, dar problema este ca acum nu am bani.Poti sa imi opresti un exemplar din el pana o sa am banii? Am in cap o afacere care se va derula intr-un an/doi si in maxim o luna/doua sper sa iti pot cumpara The Plan.Daca nu il dai altcuiva.Sper sa ma poti ajuta.:)

 • Andrei Rosca says:

  Paula, ThePlan e in format electronic, deci avem cate exemplare vrei din el. Cand te hotarasti il gasesti la acelasi link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *