Work not good

May 26th, 2007

Am scris zilele astea foarte mult, cred ca cel putin 10-15 pagini. Am scris pentru BasicMarketing o serie de 3 posturi in care analizez o campanie a Bancpost-ului, am scris pagini intregi la ceva ce deja incepe sa semene a tratat de motivare a angajatilor, am scris cate ceva pentru bookblog, am scris tone de mailuri, am scris planuri pentru proiecte si sunt obosit.

Nu e burn-out. As mai avea ce sa scriu doar ca am obosit sa fac aceeasi activitate atatea ore pe zi. Au fost cateva zile in care chiar am muncit si, probabil din cauza ca imi place ceea ce fac, chiar au fost momente in care am avut impresia ca vad o sclipire de workaholic in mine. Eram terminat de oboseala si totusi imi placea. Din fericire, cred ca m-am inselat :) Oricum, imi dau seama ca am inceput sa o iau pe o cale gresita. Trebuie sa corijez asta cumva. :)

Tagged

§ 0 Responses to Work not good"

  • tomescu_yonut says:

    astept sa citesc si pe basicmarketing ce o sa fie postat acolo.vreau sa te rog ceva.dincolo de faptul ca pot oricand sa intru pe blog sa citesc,mi-ar placea sa mai discutam si pe massenger sau prin mail-uri.id-ul meu de messenger e tomescu_yonut,adresa de mail prin urmare tomescu_yonut@yahoo.com asa ca daca esti de acord astept sa discutam.un weekend cat mai placut in continuare.

  • Adrian Soare says:

    evreii au o vorba : “daca muncesti prea mult nu mai ai timp sa faci bani”

  • Andrei Rosca says:

    Si mi se pare foarte foarte corecta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *