Uneori obosesc

August 3rd, 2006

Sunt momente cand obosesc. Obosesc sa caut solutii, obosesc sa cred, obosesc sa vreau, obosesc sa ma intreb si sa imi dau raspunsuri. Totusi, cu ultimele forte, de fiecare data gasesc puterea sa imi mai pun o data ACEA intrebare: si daca m-as opri ? ce s-ar intampla daca in secunda asta m-as hotari sa nu mai fac ceea ce fac / ceea ce ma oboseste / ceea ce, in momentul de fata, imi displace ?

Probabil ca sunt persoane carora li se intampla acelasi lucru. Dar cred ca doar putini oameni se pot reincarca doar datorita faptului ca realizeaza ca s-ar putea opri oricand din ceea ce fac si totul ar fi okay. Ideea se aplica foarte bine la problemele care apar la locul de munca (indiferent daca e vorba de firma proprie sau locul in care esti angajat) dar nu numai. Simplul fapt ca m-as putea opri oricand din ceea ce fac imi da puterea sa merg inainte…cel putin inca o zi. Fiindca maine, la fel ca si astazi, daca chiar as vrea sa ma opresc as face-o.

Dar, e adevarat, ca sa poti gandi asa, trebuie sa fii convins 100% ca ai putea sa o faci. Sa fii convins ca ai putea opri totul in momentul in care realizezi ca nu faci ceea ce iti place si, mai mult decat atat, sa crezi cu adevarat ca ai putea sa o iei de la inceput, oricand.

Tagged

§ 0 Responses to Uneori obosesc"

 • EsteRA says:

  Dupa care apare gandul … daca ma opresc… sa fie acesta un esec? Este un esec, sau este un lucru bun, m-am oprit pentru ca nu imi mai place situatia. Ma deranjeaza, ma streseaza, ma opresc. Sau sa nu ma opresc? Sunt mai puternic(a) daca continui? Sa continui? Sa trec peste? Vreau asta? Imi doresc sa trec peste criza, DA, dar dupa ce trec, raman, criza a trecut, situatia e aceeasi …care imi place, sau NU.
  Sunt nehotarat(a)…sau poate nu ….
  Analizez prea mult? Sau am impresia ca analizez, dar de fapt nu merg destul de adanc, ma opresc la un moment dat. Fara solutie, doar cu sentimentul ca am obosit de prea multa analiza. Complicat? sau superficial….
  Imi este foarte clar ca ne place sa ne complicam vietile, si ca situatiile simple ne plictisesc. Vrem mai mult, dar mai mult pe o cale, mai adanc? Sau mai multe cai, haotic, doar ca sa se intample multe lucruri, sa avem impresia ca facem chestii, gandim, alegem…. Ce alegem?
  Poate sa fie frumos de fapt, simplu, colorat, dar cu bun gust.
  :) .don’t forget to play.

 • Andrei Rosca says:

  :) Dureros de corect. Intrebare: chiar gandim la fel? imi vine foarte greu sa accept asta, Estera.

 • EsteRA says:

  Nu stiu Andrei, dar … nu prea ma gandesc la asta. Nu cred ca e important sa analizam asta :)
  Asa gandesti tu, sau eu, sau diferit… sau cateodata la fel, cateodata cel mai diferit din lume..nu stiu. E bine oricum …
  (hug)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *