Tread softly.

October 19th, 2012

Schimbarea e singura constanta. Poti incerca sa produci schimbarea, poti sa o vezi si sa te alaturi ei, sau poti sa te opui si sa fii calcat in picioare.

Nu toti o putem produce, insa toti ar trebui, macar dintr-un spirit de autoconservare daca nu din alte motive, sa incercam sa nu ne lasam calcati in picioare. Exceptie fac cei care se simt mai confortabil pe jos decat in picioare. Ii stiti, sunt suficient de multi incat sa te faca sa te intrebi din cand in cand daca inadaptatul esti tu sau ei.

Insa doar din cand in cand si, din fericire pentru societate, asta este cam tot ce sunt ei in stare sa faca. Propun sa vorbim si sa actionam incet, ca nu cumva sa le atragem atentia si sa-i deranjam. Nu de alta dar un covor treaz nu foloseste nimanui.

Tagged ,

§ 3 Responses to Tread softly."

 • Un andrei says:

  Sunt de acord cu ce spui in articol, insa nu ii vad scopul. Ori e doar o reflectie?

 • Andrei Rosca says:

  O reflectie este in mod cert, Andrei.

  Insa lasand asta la o parte, crezi ca totul trebuie sa aiba un scop? Ca daca da, s-ar putea sa fi cazut intr-o capcana. :) Doar zic.

 • Antoan says:

  Interesante idei. Nu stiu exact ce ai vrut sa zici tu , dar stiu ce am inteles eu si nu am gandit niciodata asa, la impartirea asta pe categorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *