The days are long, but the years are short

July 31st, 2015

Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurti. Am citit chestia asta pentru prima data acum mult timp, dar n-am integrat-o cu adevarat decat in ultimii ani.

M-am gandit sa o scriu si aici, ca raspuns la intrebarea “de ce scrii asa de rar?” Imi dau seama ca unii ar putea crede ca din lipsa de timp. Nu-i cazul. Cu timpul stau bine, insa realitatea este ca aleg sa il aloc in alte parti (nu, nu in munca!), care in perioada asta conteaza mai mult pentru mine. Sper sa faceti acelasi lucru si voi. Anii sunt scurti.

Tagged

§ 3 Responses to The days are long, but the years are short"

  • Andreea says:

    Ce mai grava problema din ziua de azi cu , care toti oameni se confrunta zic eu ca ramane lipsa de timp.

  • Laurentiu says:

    Ai perfecta dreptate si ai facut o decizie buna. Si pana la urma, despre ce sa scrii? Sa faci ca toti ceilalti bloggeri si sa te plangi de activitatile altora? Sa descrii locuri sau obiecte pe care nu le-ai vazut? Nu, faci un articol despre propria persoana, despre o vacanta, despre o banala iesire in oras, o amintire de neuitat.. dar ca sa faci asta, trebuie mai intai s-o traiesti. Petrece asa cum stii mai bine si scrie doar cand ai timp, traieste clipa, trecutul e trecut, viitorul e incert.

  • este timp suficient, dar doar pentru lucrurile importante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *