TarabacuCarti.ro

April 23rd, 2008

A venit timpul sa anunt.

Taraba cu Carti Incepand cu 1 martie 2008 am preluat managementul librariei online TarabacuCarti.ro.

TarabacuCarti lucreaza cu stoc, livreaza in 527 de localitati din Romania si in momentul de fata colaboreaza cu 10 edituri mari, numarul acestora urmand sa fie extins cat de curand. In plus, are si blog. :)

Evident, primul lucru pe care l-am facut a fost sa integram tarabacucarti si bookblog astfel incat sa putem aduce un serviciu in plus cititorilor. Astfel, o parte dintre cartile de pe bookblog pot fi deja cumparate prin TarabacuCarti.ro.

Urmatoarea miscare va fi lansarea unui widget/plug-in foarte tare pe care oricine il va putea prelua pe blogul sau. Nu detaliez acum, insa va spun ca va fi un plug-in util in primul rand bloggerilor ce scriu des despre cartile citite si ca, prin acest plug-in, veti avea si posibilitatea de a castiga niste puncte, puncte pe care le puteti folosi pentru a obtine pe gratis alte carti. :) Am sa va cer ajutorul, cat de curand, odata ce plug-in-ul intra in faza de testare, probabil in cel mult 3-4 zile.

Imi face mare placere sa pot lucra in sfarsit cu Dorin, un om pe care il respect foarte mult pentru ceea ce a realizat, si va promit ca veti auzi mai des de TarabacuCarti. :)

Tagged ,

§ 0 Responses to TarabacuCarti.ro"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *