Stabilirea scopurilor

August 12th, 2007

Un “episod” din Zig Ziglar (cautati pe google cei care nu il stiu). Tipul e bestial si scrie niste carti la limita dintre motivational/goal-setting si self-help-urile americane, usor inclinat pe prima parte. Adica, din punctul meu de vedere nu trece granita dar s-ar putea ca pentru cei care nu au citit carti din ambele categorii sa nu fie foarte evident. Oricum, o lectie foarte foarte foarte tare despre ceea ce inseamna Goal-setting.

Anticipand niste intrebari, raspunsul este “da! eu exact asa mi le stabilesc” si pana acum singura problema este ca mai am un an pana sa imi termin ferma cu cai, ferma de care inca nu m-am apucat. Dar timpul nu e inca pierdut si oricum ar trebui sa revad obiectivul ala fiindca am impresia ca am gresit un pic atunci cand l-am fixat. In rest, TOATE scopurile trecute pe foaie au respectat termenul.

Parerea mea e ca ar trebui sa ascultati tot fragmentul si daca vreti sa mai pun si altele (continuarea), lasati un comentariu. A, si mare atentie la partea in care vorbeste despre diferenta dintre “placere” si “fericire”; multi nu fac diferenta.

Tagged ,

§ 0 Responses to Stabilirea scopurilor"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *