Spor la cumparaturi

August 18th, 2006

Ieri, in vizita pe care am facut-o la Cora Pantelimon am facut urmatoarele observatii:

1. Barbatii scapa lucruri din mana mai des decat femeile

2. Intr-un supermarket, cand au de ales intre stanga si dreapta, majoriatea oamenilor aleg dreapta

3. Prin mijlocul “Esplanadei” trecea la un moment dat un carucior ce parea sa aiba cel putin 20 km/h. Era”condus” de un copil de 5-6 ani si urmarit (in fuga) de mama lui. Ceea ce mi-a adus aminte de caruta cu cal (si fara “vizitiu”) care trecea acum cateva zile in viteza prin mijlocul intersectiei de la Iancului si de personajul pe langa care am trecut 5 minute mai tarziu si care intreba daca a trecut pe acolo vreun cal. Trecuse ! :)

4. Toti masculii alfa care au tricouri cu “Italian Gigolo 800$ …” economisesc bani dandu-si cu spray si parfum la Cora. Vin, se duc direct la parfum, isi dau de vreo 15-20 de ori (inclusiv pe par – probabil nu cumpara nici sampon; se bazeaza pe faptul ca parul e destul de fixat de gel), dupa care pleaca. Nu vi se par virili ?

5.  In schimb, masculii teta, aspirantii la titlul de Alfa, vin, se uita un pic in stanga, apoi un pic in dreapta, dupa care fug direct la AXE pentru a vedea MINUNEA !!! Axe Clix! Pentru cine nu se uita la TV, Axe Clix e noul Axe cu “kilometraj”. Chestia aia mica pe care inteleg ca ar trebui sa o apesi de cate ori vezi o femeie pe strada (sper ca am inteles eu gresit ideea fiindca mi se pare tare dobitoaca). Faza interesanta este ca TOATE Clix-urile din Cora au deja numere de genul 5998, 4230, 3210, deci masculii (gama sau epsilon) au cel putin o calitate: sunt perseverenti. Cat timp m-am invartit pe acolo (cam 20 de minute) un tip nu a facut altceva decat sa apese pe butonul magic. Si nu va puteti imagina satisfactia care se putea citi pe fata lui !

Tagged ,

§ 0 Responses to Spor la cumparaturi"

 • mihai says:

  3, 4 si 5 sunt criminale.

  Pur si simplu este o chestie psihologica cu privire la stanga-dreapta. O sa ramai uimit, insa vei observa ca noul Carrefour de la Baneasa e pus taman invers decat celelalte hipermarketuri. Explicatia ti-o trimit pe mail (trebuie sa gasesc referintele).

  Ar trebui sa spui si nivelul de venituri (dupa comportament, imbracaminte) si ai sa vezi ca ramai si mai uimit la obiceiurile romanilor de achizitie a bunurilor. Vezi cam ce pun in cosul de cumparaturi, o sa te crucesti. Stiu, sunt rau…

 • Andrei Rosca says:

  :) Nu cred ca e vorba de a fi rau sau nu. E vorba de a fi realist si a observa ce se intampla in jurul tau

 • Jen says:

  @4 – EW!

 • boyarul says:

  “…fug direct la AXE pentru a vedea MINUNEA !!! Axe Clix!”

  Thanks. Acum m-am lamurit la ce foloseste “kilometrajul” respectiv. Din reclama TV nu prea mi-am dat seama.
  I’ll never buy AXE. :-|

 • Andrei Rosca says:

  @boyarul: Nici eu

 • EsteRA says:

  :)) foarte fain, @2 – eu analizam asta la cinematograf. Ce oameni aleg stanga si cum arata…merg,vorbesc cei care aleg dreapta…cred ca poate fi unul dintre punctele care trebuie mentionate intr-un CV :” ce parte alegeti cand intrati in sala de cinematograf?” (cand nu ai locul repartizat), sau, bine… in supermarket :p
  @1 – Barbatii scapa lucruri din mana mai des decat femeile , cand femeile sunt in preajma !!!
  Este incredibil cat de anapoda fac barbatii mici actiuni ca: tinut BINE de obiectele in mana, uns painea FARA sa scape pe masa dulceata, mancat spaghete FARA sa sara o mica spagheta rebela pe tricou …dar asta, in general (am observat eu) cand au femeia in preajma. Cand nu, situatia este sub control … pentru ca nu isi pun problema…si nu aud cuvintele mai sus subliniate ‘over and over again’. of of :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *