Sexul vinde. Not quite.

October 19th, 2007

In marketing, “sexul vinde” a devenit cliseu. Da! Sexul vinde sau, cel putin, vindea! Insa nu chiar asa cum isi imagineaza neinitiatii (in marketing, nu va ganditi la altceva!)

Am inceput sa citesc cartea lui Streitmatter din punctul de vedere al unui marketer ce simtea si spera ca ar putea spulbera un mit. N-am crezut niciodata ca “sexul vinde” poate fi generalizata atat de tare incat sa para macar ca functioneaza in orice industrie.

Mai mult decat atat, cred ca gluga folosita pe post de fusta si sutienele lipsa nu vor mai reusi mult timp sa vanda alte produse decat cuierele pe care sunt agatate. Cu mici exceptii. […recenzia completa pe bookblog.ro]

Tagged

§ 0 Responses to Sexul vinde. Not quite."

  • cristiana says:

    De dimineata asa cu subiecte fierbinti,mai Andrei ce inspiratie ai!Mannn:))) De abia am deschis ochii si totusi pot sa spun ca sexul este parte din tot.Sexul da putere si influenta.Gandeste-te la marii oameni politicieni,oameni puternici care iau decizii majore au socat lumea intreaga cu ceva absolut normal:sexul.Bill Clinton,o simpla aventura i-a stirbit imaginea intr-o secunda,iar Monica a devenit cea mai cunoscuta femeie care a facut sex oral.Prin sex predai celuilalt putere asupra ta.
    Gata!am deschis ochii :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *