Segment de varsta: 21-25

September 9th, 2006

Am mai terminat un sondaj si, cu ocazia asta, am aflat ca:

– blogul nu are cititori mai mici de 17 ani, ceea ce e oarecum normal, avand in vedere faptul ca nu scriu despre desene animate

– cea mai mare parte a cititorilor au varste cuprinse intre 21 si 30 de ani (~75%) cu o pondere ceva mai mare pe segmentul 21-25 ani.

Concluzie: e okay. Un rezultat la care ma asteptam. Urmatorul sondaj cred ca va avea insa rezultate mai interesante. Votati, deci :) (da! e tot acolo! in partea dreapta)

§ 6 Responses to Segment de varsta: 21-25"

 • Jen says:

  blogul tau nu e opera-friendly. numai din ff pot sa votez…

 • Andrei Rosca says:

  nu cred ca e din cauza blogului. Cred ca poll-ul asta are ceva probleme.

 • andressa says:

  “nu scriu despre desene animate” :)))))))))
  you made my day!

 • DeviL says:

  …sti ce e haios andrei.. ca cei de 15, 16, 17 ani nu se mai uita de mult timp la desene. Le mai redescopera dupa 20 de ani incolo (eu ma uita la tom si jerry cu placere :)) ). La verstele alea prefera filmele pentru adulti (tocmai pentru k sunt interzise, probabil :))) sau eu stiu ce alte emisiuni (gen cea a Monicai Gabor). Deja de la 12 – 13 ani incep sa se creada adulti si nu se mai cuvine sa se uite la desene :))

 • Poate ar trebui totusi sa vorbesti si despre desene animate, vei avea surprize! Cei de 14-16 ani joaca Halo si pocker on-line, se uita la filme porno de pe net si beau alcool zilnic.

  Iar vis-a-vis de sondaj, o sa ma inspir in continuare de la tine, sa stii. Dar o sa spun de unde, asa ca sper sa nu te superi…

 • Andrei Rosca says:

  Cum sa ma supar? Nu e nici o problema, stai linistit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *