School for Startups

October 30th, 2011

School for Startups e un program chiar misto. Il urmaresc de cand am auzit prima data de el, de la Marius. De curand am participat la o prezentare tinuta de Doug Richard, un dialog scurt insa interesant, pragmatic, despre ce isi propune proiectul in Romania. Pentru cei care nu stiu, Doug Richard e unul dintre dragonii din Dragons Den-ul din UK, un om cu foarte mult experienta antreprenoriala si de un pragmatism care mie imi place de mor.

Mai in gluma, mai in serios, l-am intrebat pe Doug daca e obligatoriu sa ai un startup pentru a te inscrie, iar raspunsul a fost ca nu. Dincolo de experienta evidenta pe care atat Marius cat si Doug au acumulat-o, vad in program unul dintre putinele avantaje pe care le vad si in programele de MBA: networking-ul cu oameni care ori sunt, ori vor fi mai devreme sau mai tarziu in pozitii de decizie. In propriile firme sau in companii multinationale.

Iar networking-ul este, in mod cert, unul dintre cele mai importante asset-uri in lumea business-ului.

Tagged ,

§ One Response to School for Startups

  • Si mie mi se pare un program foarte interesant, care ar trebui sa fie un obiectiv de realizat pentru toti cei care doresc sa activeze in domeniul business-ului. Si eu abia astept sa ma inscriu in acest program, deoarece am de la cine invata, si este un mare castig sa poti relationa cu astfel de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *