Revenind…

November 20th, 2007

1. Ca sa rezum ultimele 2 zile, astia de la Electrica sunt niste incompetenti si au niste angajati cel putin dobitoci. Totusi, e monopol iar asta e frustrant.

2. Asa cum bine scrie Ionut in noua sectiune “New & Hot” de pe BasicMarketing.ro:

BasicMarketing.ro este acreditat oficial pentru a face live blogging la Zilele Biz 2007 in aceasta saptamana.
Miercuri Luni Adi a facut live blogging pe antreprenoriat. Andrei ii ia locul joi cu live blogging pe IT & Comunicatii. Vineri, impreuna la Zilele Biz, Andrei si Adi fac live blogging despre marketing si advertising.”

3. Am scris un articol care a suparat niste oameni dar a adus:
– o acreditare la Zilele Biz
– 16 comentarii (cel mai mare numar de comentarii de pe BasicMarketing pana acum)
– cateva linkuri de pe alte bloguri ale unor oameni care se pricep la toate si care ne-au trimis trafic exact cand aveam nevoie. Multumim frumos.
later edit: si o mentionare a blogului in ziar (Business Standard) :) multumesc!
Acestea fiind zise, consider articolul un succes din punct de vedere al marketingului si anunt oficial ca nu-mi pasa de ce zic unii.

4. M-am gandit eu bine si am ajuns la o concluzie pe care ma gandesc sa v-o impartasesc. Fiindca acesta e blogul meu propriu si personal si mi se pare normal sa fac pe el ce vreau eu si sa scriu ce am eu chef incepand de astazi imi rezerv dreptul sa ii dau afara de pe blog pe cei care sunt nesimtiti si se baga in seama aiurea. Adica sa le dau Ban. O regula de bun-simt imi spune ca daca unui om ii displace un blog atat de tare are o solutie pe care eu unul am aplicat-o de cate ori a fost nevoie: nu mai intra pe acel blog.

Cand nu iti place la unul in casa nu te auto-inviti in fiecare zi si incepi sa il injuri, ci nu te mai duci. Ma rog, toate astea se intampla cand ai bun-simt. Cand nu-i, nu-i.

Tagged ,

§ 0 Responses to Revenind…"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *