Recomandari si pareri

January 25th, 2008

1. Mihai Barbulescu a scris (din nou) un articol foarte-foarte tare, de data asta despre el. Voi nu il stiti pe Mihai. Tipul e genial si are acea scanteie de “think BIG!” care ma complexeaza. Intr-o seara, la putin timp dupa ce a ajuns in UK, imi povestea cu preturi, salarii, investitii si amortizari cum si-ar putea cumpara 2 trenuri si cum ar putea fi CFR-ul “scos de pe piata”. Dupa care a demonstrat ca PageRank-ul e bullshit si influenteaza foarte putin motoarele de cautare, iar acum 2-3 zile s-a enervat si a inceput sa isi faca sistem de publicitate aproximativ pe modelul Adsense insa cu cateva “twist”-uri. Daca nu as sti cate stie, as zice ca e nebun. Dar eu stiu :)

2. Cititi si voi despre Ionut si, va rog, cititi si cateva post-uri de pe blog. O mentalitate ca a lui ar trebui sa ne responsabilizeze si sa il ajute pe el sa mearga din nou. Si o va face.

3. Dora si Mihai se ocupa de cateva zile de blogul Tarabei cu Carti, pe care vi-l recomand si eu, cu ocazia asta. Cu Mihai nu am reusit sa schimb decat cateva cuvinte insa mi-a placut, iar Dora vorbea de ziua ei despre noroc. Si totusi, ceea ce i se intampla ei acum nu are nicio treaba cu norocul. De fapt, cam nimic pe lumea asta nu are legatura cu norocul.

4. Din seria “antreprenoriatul nu inseamna bani, femei si masini”, Ciprian punea acum cateva zile o intrebare pe care multi ar trebui sa si-o puna: “Can you live with incertitude?

V-am recomandat mai sus, indirect, niste oameni. Cand poate sa imi pese de ei cum isi permit unii dintre cei care citesc blogul asta sa imi ceara sa imi pese de Iliescu? Cand nu-mi provoaca scarba, politicienii ma fac intotdeauna fericit. Ma fac sa ma simt bine cu mine fiindca nu sunt ca ei.

Tagged ,

§ 6 Responses to Recomandari si pareri"

 • mihai says:

  M-ai… m-ai… sunt plouat, gata. Am mai zis ca sunt departe de geniu, inca nu sunt bogat si inca ma fac inteles. Mi-ai intors ziua pe dos, la propriu; eram terminat psihic de amintiri azi dimineata.

  Merci de ganduri si cred ca esti mult mai departe fata de ce ai scris despre mine. Eu stiu!

 • Alexandru ILIE says:

  Intr-adevar Oameni.
  Multumesc Andrei, pentru recomandari!

 • artistu says:

  Faci tu cum faci si imi dai asa multe lucruri interesante de citit in uikend de nici nu imi vine sa cred.
  ;)

 • Andrei Rosca says:

  imi cer scuze public pentru asta, Artistule :)

 • Mihai says:

  Am facut niste cautari sa dau de tipul care scria pe blog.versity.ro (nu-mi aduceam aminte numele lui) si am dat de postul asta.

  Ce mai trece vremea! Par asa de indepartate timpurile alea.

  Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *