Recomandari de pe blogulspada.ro

October 21st, 2011

8 pasi pentru un management de proiect reusit

“Nu caut solutia perfecta pentru realizarea proiectelor, ci, mai degraba, cea mai buna modalitate de implementare, luand in considerare beneficiile aduse… [citeste tot articolul]”

Prezentari #Webstock11

“Dupa cum spuneam aici, ne-a placut la Webstock 2011. Ne-am gandit ca ar fi util sa vedem o colectie a prezentarilor la care am participat… [citeste tot articolul]”

Manager de agentie, caut suflet

Pariez pe a face lucrurile astfel incat sa ma mai pot uita in oglinda dimineata. Chiar daca asta inseamna sa le spunem unor clienti ca nu au dreptate… [citeste tot articolul]”

Rising stars. Da pentru creativitate

“Toata lumea a realizat ca trebuie sa investeasca mai multi bani in publicitatea online, dar nu stiu de unde sa o apuce. So give us something to be excited about and we will spend… [citeste tot articolul]”

Google Chrome + Lady Gaga= Love ?

“Proiectul Chrome – Gaga se axeaza pe relatia speciala, directa, pe care artista o are cu fanii sai prin intermediul social media. Ad-ul este parte videoclip regizat, parte colaj din materialele fanilor… [citeste tot articolul]”

Privacy: Facebook vs Google + (Infographic)

“Cei de la Peer 1 Hosting au facut recent o comparatie intre felul in care Facebook si Google+ strang si folosesc datele userilor si au prezentat-o sub forma unui infographic… [citeste tot articolul]”

Community manager, caut viata offline

“Exista oameni carora li se pare suspect ca ne place locul in care lucram. De aceea scriemdespre cum este sa lucrezi in social media… [citeste tot articolul]”

De ce companiile mari accepta mai greu social media

“Exista doua extreme. Cea in care oamenii nu controleaza nimic si cea in care oamenii incearca sa controleze totul… [citeste tot articolul]”

Abonati-va la newsletter

“In caz ca nu v-ati abonat pana acum la Newsletter-ul Spada, uitati ce ati pierdut… [citeste tot articolul]”

Manager contra curentului

“A investi in oamenii tai cei mai buni este cel mai corect lucru. A investi in oamenii tai cei mai buni este cel mai bun mod de a invata… [citeste tot articolul]

Tagged

§ 2 Responses to Recomandari de pe blogulspada.ro"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *