Recomandari

June 16th, 2008

1. Sambata asta sunt la un training full-day de analiza grafologica. Ma duc sa aprofundez ce am mai aflat de la Ionut si ce am mai prins din cateva articole online. Ionut, mai tii minte ca ti-a fost destul de greu sa “citesti” in scrisul meu acum vreun an, da? Stai sa te vad dupa trainingul asta. :))

Aveti aici detalii despre training iar aici va puteti inscrie. Merita! Ne vedem acolo.

2. Pe Empower.ro puteti castiga o invitatie la Becoming a 24h Champion, oferita de Ziglar Worldwide Training Romania. Aflati cum.

3. Cu dedicatie celor ce se cred geniali doar fiindca le vine cate o idee buna din cand in cand, post-ul lui Claudiu: ideea nu reprezinta decat 1% din intregul proces. 1% da? Adica fara executie, ideea ta geniala e aproape zero. Mai spune Claudiu si ce reprezinta restul de 99%. Eu as sublinia: disciplina, constanta, pasiune si strategie.

4. Un blog cu un concept care mi-a placut. Cum cunosc si autoarea, vi-l recomand. :)

5. “Nu-i nici o ruÅŸine să munceÅŸti, la prăjit cartofi sau la-mpins tava. RuÅŸinea e să nu ai vise de îndeplinit.” Restul la Vlad.

6. Citat din Paler: “Exista in mine ceva needucabil.” (sursa)

7. Si alte cateva randuri. De meditat.
“La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, intr-o casa bombardata si abandonata din Germania s-a gasit o marturisire de credinta. Fusese scrijelita pe zidurile de la subsol de catre una din victimele Holocaustului:
Cred in soare – chiar si cand nu straluceste
Cred in iubire – chiar si cand ea nu se arata
Cred in Dumnezeu – chiar si atunci cand nu vorbeste
” (sursa)

Tagged

§ 0 Responses to Recomandari"

  • Adelle says:

    Multumesc Andrei! Ma bucura sa aflu ca ti-a placut jurnalul de shopping online. :)

  • amme` says:

    foarte emotionant punctul 7 – de ace(e)a il leg strict de punctul 6 – doar usor modificat : exista ceva in fiecare – si este reeducabil !

  • gia says:

    mi-a placut blogul cu magazinele, o sa devina foarte foarte util :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *