Recomandari

March 20th, 2008

Later edit2: Semnati si voi petitia asta. Este vorba despre cazul Teo Peter in care americanii se tin de glume proaste. Mi se pare ca tine de decenta sa incercam sa facem ceva.

1. Teoretic vorbind, Petre a scris un articol tare pe BasicMarketing. Si practic tot asta a facut. :)

Cu siguranta ati lucrat sau macar conversat cu oameni care spun lucruri de genul „zi-mi concret, nu ma lua pe mine cu teorie” sau „nu ma incurc eu cu carti, seminare si alte prostii din astea”. Mediul business e plin de atitudini dintr-astea de superficialitate deghizata in pragmatism dus la extrem, si pe alocuri dispret pentru „partea teoretica” a lucrurilor. Cu totii stim exemple de patroni fara studii superioare care-i iau peste picior pe cei cu MBA-uri, oameni care spun ca au „fler”, „talent”, „nas” sau „vana” cand vine vorba de afaceri/vanzari/marketing, sau cum vreti sa-i spuneti. Ei se ghideaza exclusiv dupa intuitie, nu trebuie sa invete meserie din carti, nu? [citeste restul articolului]

2. S-a publicat interviul pe care l-am dat acum vreo 2 saptamani pentru revista Arcada. Il gasiti aici, la pagina 62. E un interviu relaxat, o discutie la o cafea. Mentionez ca a fost un interviu face2face, nu in scris, deci virgulele puse aiurea si typo-urile nu imi apartin. Nici cei cativa “i” in plus, pe ici pe colo. In rest, imi asum tot. :)

3. Szerena scria acum o saptamana despre ce ascunde perfectionismul. Am scris si eu despre asta acum ceva timp.

4. Madalin scrie niste articole foarte interesante, despre marketing. Ultimul care mi-a placut e despre limitele preturilor impare.

5. Daca v-a scapat, din seria “Vorbiti afacereza“. E chiar pe linia aia fina, mi-a placut.:)

6. Au aparut prin dreapta blogului niste coperti de carti. Nu e vorba de publicitate ci de promovarea unui proiect personal si o alta manifestare a ideii de filtrare a informatiei.

Later edit: 7. A, da. Si ii avem pe unii de la Urban & Asociatii care fac pe desteptii. Au facut spam si au luat amenda pe chestia asta. Nasol! Le dorim cat mai multe. Si as mai avea eu o lista de firme care fac spam. Diferenta e ca astia de pe lista mea nu sunt firme de avocatura iar Urban & Asociatii sunt. [de la manafu]

Tagged

§ 0 Responses to Recomandari"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *