Recomandari

January 10th, 2008

1. Urmatoarea editie Schimb de Carti, organizata de bookblog.ro, va avea loc asa cum am anuntat duminica, pe 13 Ianuarie, de la ora 15:00 in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Tg. Mures si Thailanda. Detaliile si locurile de intalnire pentru fiecare oras le gasiti pe www.SchimbdeCarti.ro. Cititorii acestui blog se pot considera invitati speciali. Ma gasiti acolo daca vreti sa schimbam 2 vorbe. Eu sunt cel cu parul lung caruia ii place sa faca pe ocupatul. :)

2. La Derelict, un post cu un titlu misto si un continut cam genial: “Pacatul sinuciderii nu mai e luat in serios de nimeni, in ziua de azi. Si nu vorbesc de sinuciderea … fizica, nu ma refer la moartea corpului, ci la moartea omului din noi. A copilului care se bucura de orice, care isi doreste, care spera, care plange si rade. […] Gluma proasta a vietii, sa o traiesti fiind mort.

3. How to say thanks without a word.
via

4. Pe BasicMarketing.ro continui seria de articole pe tema Personal Branding-ului cu Conceptul de pozitionare in personal branding si fac o scurta revenire la domeniul Comportamentul consumatorului pentru a scrie despre Serviciul asteptat si serviciul perceput.

Tagged

§ 0 Responses to Recomandari"

  • artistu says:

    Superb textul lui Derelict. Si ma bucur cand vad oameni care nu vor sa “extradeze” in alte lumi copilul din ei. Asta inseamna ca inca se mai poate. Mai e inca speranta.
    ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *